義工

樓市動向 今日: 3|主題: 59363

[其他] 如何確定層樓是否凶宅?

複式洋房

國民生產總值:332

睇樓前,地產不肯透露詳細地址,但若是凶宅,睇都費事睇啦,但聽聞細舖好多時會扮唔知隱瞞買家,咁點至可以確定呢?

王國熱話
淘肉肉可以嗎?
種枇杷,草莓 ,車厘茄
月季花
大家知道這是什麼花嗎?

大宅

國民生產總值:3656

維尼winnie 發表於 18-5-16 05:57
睇樓前,地產不肯透露詳細地址,但若是凶宅,睇都費事睇啦,但聽聞細舖好多時會扮唔知隱瞞買家,咁點至可以 ...

最初步去網上估個價先

大宅

國民生產總值:2975

睇樓前,地產不肯透露詳細地址,但若是凶宅,睇都費事睇啦,但聽聞細舖好多時會扮唔知隱瞞買家,咁點至可以 ...

我會自己搵幾間銀行估價,問下看更,再喺臨約上簽業主確定呢個單位唔係兇宅,需然唔知有幾大作用,但做咗好過唔做

珍珠宮

國民生產總值:33738

2018復活節勳章 開心吸收勳章

唔可能,佢有責任話比你知,重有銀行唔估價呢件野可能有問題.

男爵府

國民生產總值:8952

2018勳章 BK Milk勳章

最準確係直接找經x估价, 我試過早上10點問, 佢下午5點就有估價。凶宅一般大行都唔估

大宅

國民生產總值:3656

回覆樓主:

啲大凶會同層其他單位都無網上估價
有殺錯無放過

複式洋房

國民生產總值:285

如果自殺銀行好多都估到價,因為銀行未必有資料架

大宅

國民生產總值:3646

你樓都未睇,佢點會講實際層數俾你聽

點知你係咪同行了盤

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.