自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

請問有冇JM係宜傢傢俬買過双人被?? 200CM X 200CM既被袋除咗係宜傢可以買到仲可以係邊買? 我平時買開果D係200 CM X 230CM...........淘寶如果有都可以推介俾我...我上TB睇訂呢個SIZE都唔平...要百幾蚊人仔...(仲要唔知質素..)

禁止訪問

大宅

回覆樓主

其實你呢個尺寸近6尺x6尺,你會唔會睇吓啲床品店會唔會有咁既尺寸先?

我係香港買被,淘被袋返香港,都用左幾年,百幾一個,質地幾好,都厚身(我已唔記得係邊間淘寶店買喇)

寶石宮

2023年兔年勳章

麵包超人^o^ 發表於 18-5-16 07:21
請問有冇JM係宜傢傢俬買過双人被?? 200CM X 200CM既被袋除咗係宜傢可以買到仲可以係邊買? 我平時買開果D係2 ...

King size啱唔啱?

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

請問有冇JM係宜傢傢俬買過双人被?? 200CM X 200CM既被袋除咗係宜傢可以買到仲可以係邊買? 我平時買開果D係2 ...

Double or King?

公爵府

回覆樓主

我淘過床單,質素都唔錯,全棉,一套都係200幾,6 x 6的。

大宅

你應該買QUEEN 碼 ,你去永安百貨買D歐洲或者澳洲牌子就會有。

首頁

尾頁

跳至