自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 熱血金章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 大廚勳章

呢度啲jm咁叻,希望可以幫幫手指點迷津,謝謝

翡翠宮

2024年龍年勳章 熱血金章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 大廚勳章

回覆樓主

有冇人可以幫吓手?
The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is any reaction, both are transformed.

Carl Jung (1875 - 1961)

男爵府

開心吸收勳章 畀面勳章

回覆樓主:

養隻雞

珍珠宮

回覆樓主:

通常潮濕汚糟地方先有,如屬郊野地區好難避免。

留一口氣,荒夜裡點一盞風燈,我們一路同行。

每一個結束,都是一個新開始;集合力量,繼續發聲,They can’t kill us all。

伯爵府

nz 發表於 18-5-24 20:43

X2

翡翠宮

nz 發表於 18-5-24 20:43

住郊外,即係冇計?
The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is any reaction, both are transformed.

伯爵府

是的 發表於 18-5-24 20:41
養隻雞

X2

珍珠宮

kokobear 發表於 18-5-24 21:09
住郊外,即係冇計?

試下揾滅虫公司做一次,順手問佢地有無滅虫藥可放四週。(但有寵物就要詢問清楚)。
希望有其他會員幫到你。
留一口氣,荒夜裡點一盞風燈,我們一路同行。

每一個結束,都是一個新開始;集合力量,繼續發聲,They can’t kill us all。

翡翠宮

nz 發表於 18-5-24 21:29
試下揾滅虫公司做一次,順手問佢地有無滅虫藥可放四週。(但有寵物就要詢問清楚)。
希望有其他會員幫到你。
...

謝謝你

公爵府

2024勳章

是的 發表於 18-5-24 20:41
養隻雞

我都想咁講, 俗語有云, 鐵雞鬥蜈蚣

男爵府

開心吸收勳章 畀面勳章

tszchungmama 發表於 18-5-24 22:03

多謝!得你支持我。其實,真係得架~

可惜因畜流感不能私下養

寶石宮

2023年兔年勳章

tszchungmama 發表於 18-5-24 22:03

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

nz 發表於 18-5-24 21:29
希望有其他會員幫到你。
...

大宅

回覆樓主

同問,我朋友屋企好幾條

水晶宮

kelly5543 發表於 18-5-25 15:24
同問,我朋友屋企好幾條

首頁

尾頁

跳至