自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

咩叫助跑吐痰呢?助跑明啦!吐痰都明!夾埋一齊,今日大開眼界!
話說今早上深圳,坐地鐵,好舒服,又冇乜人,我坐近門囗,有個大叔坐正我對面, 到了某一個站,門開,突然間亞叔好緊張,立即起身跑了一步,係一步!一直腳前一隻腳後既助跑姿,向住我旁邊度門,用力發射痰㖡,㖡體四散!嚇到我叫咗出來!之後佢笑笑口咁望住我話:「我有痰呀」,我真係比唔到反應佢!車廂中個個都望住佢,好彩冇潑到我!唉,呢位大叔真係好冇文化!

tansyneko    發表於 18-5-28 00:28

水晶宮

熱血金章

回覆樓主:

係咪想講助跑?

珍珠宮

9594 發表於 18-5-27 11:16
係咪想講助跑?
係呀!我寫錯字了,已更改啦,謝謝!

珍珠宮

回覆樓主

水晶宮

畀面勳章

回覆樓主:

好嘔心

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

crazy
不要從別人的嘴裡去認識我

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

回覆樓主

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

好核突

寶石宮

2023年兔年勳章

Siuchoi 發表於 18-5-27 11:11
咩叫助跑吐痰呢?助跑明啦!吐痰都明!夾埋一齊,今日大開眼界!
話說今早上深圳,坐地鐵,好舒服,又冇乜 ...

侯爵府

回覆樓主:

間唔中都會見到呢D咁差嘅人,特別係上咗年幾果D,曾經都見過D正義之士話佢地唔可以咁做。

大宅

笑得好勳章

我以為系咩偏方,原來系咁核突既野

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

首頁

尾頁

跳至