義工

自由講場 今日: 5473|主題: 982647

跳至
泰國有咩手信好買?

男爵府

國民生產總值:6523

2018勳章

大家有推介嗎?食物?美容產品?衫?

大宅

國民生產總值:2150

2018復活節勳章

回覆 camanbi 的帖子

beauty cottage 香水 / 香水膏, 佢陣味好似CHLOE陣香水味, 仲有NARAYA袋同蛇牌爽身粉

珊瑚宮

國民生產總值:113402

2018勳章

買泰國設計既衫,幾特別的。

水晶宮

國民生產總值:64826

2018復活節勳章 2018勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 夏天玩到顛 我的育兒心得勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

我鍾意番梘,食物就免

翡翠宮

國民生產總值:79166

回覆樓主:

只會買boots既用品咋,其他野香港都容易買到

水晶宮

國民生產總值:51742

blackberry 發表於 18-6-14 15:44
我鍾意番梘,食物就免

最锺意試唔同既皂

侯爵府

國民生產總值:22591

2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

claudiaman_86 發表於 18-6-14 15:36

beauty cottage 香水 / 香水膏, 佢陣味好似CHLOE陣香水味, 仲有NARAYA袋同蛇牌爽身粉 ...

beauty cottage我都買左香水,真係好似chloe

佢隻碎粉都好好用,好滑
大事化小, 小事化毛.........

侯爵府

國民生產總值:24223

回覆樓主:

有隻人手造嘅椰子糖好好味 唔like食糖嘅我都鐘意食,唔記名,係某大超市裡有,有得試食,有d木卷住咁

公爵府

國民生產總值:27032

2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

小ice 發表於 18-6-14 19:32
有隻人手造嘅椰子糖好好味 唔like食糖嘅我都鐘意食,唔記名,係某大超市裡有,有得試食,有d木卷住 ...

我上次買好快變質
要快食

公爵府

國民生產總值:27032

2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

有隻人手造嘅椰子糖好好味 唔like食糖嘅我都鐘意食,唔記名,係某大超市裡有,有得試食,有d木卷住 ...

siam paragon左面

侯爵府

國民生產總值:24223

YY1101 發表於 18-6-14 19:33
siam paragon左面

別墅

國民生產總值:700

有朋友買過比我
未到期已經發毛

版主

國民生產總值:129580

2018勳章 夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆樓主

呢個,堅好食,不過唔易買

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

版主

國民生產總值:129580

2018勳章 夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆樓主

泰式風味杯麵
林真香
Bath &body works

大宅

國民生產總值:2150

2018復活節勳章

kmbb519 發表於 18-6-14 19:27
beauty cottage我都買左香水,真係好似chloe

佢隻碎粉都好好用,好滑

我一有fd去我就要佢地幫我買,又抵用

珍珠宮

國民生產總值:45265

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

好多人買圓形綠色盒嗰隻膏,返嚟搽蚊咬
當你改變唔到別人, 唯有改變自己的心態

伯爵府

國民生產總值:15522

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

kmbb519 發表於 18-6-14 19:27

佢隻碎粉都好好用,好滑

Any pic? Thx

侯爵府

國民生產總值:20192

2018復活節勳章 2018勳章 狗年勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 想生BB熱投 我的育兒心得勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

上標油,小朋友肚仔痛搽佢一流。

男爵府

國民生產總值:7667

claudiaman_86 發表於 18-6-14 15:36

beauty cottage 香水 / 香水膏, 佢陣味好似CHLOE陣香水味, 仲有NARAYA袋同蛇牌爽身粉 ...

呢隻香水 我都想買呀

子爵府

國民生產總值:10795

2018復活節勳章

去超市買一堆零食返公司

送朋友買阿婆番梘,NaRaYa M 巾袋

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.