自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

睇睇吓post㸃解見到自己有發言都唔知ge,望埋個名先知唔係自己 ,冇理由cut圖cut到一模一樣架

珍珠宮

回覆樓主:

次次被我發現後 就即刻換頭像

子爵府

chloe666 發表於 18-6-14 03:36
次次被我發現後 就即刻換頭像

同一人嗎?

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

回覆樓主

我有時都見到有人用咗我頭像㗎,其實係BK app既bugs,顯示錯誤啫,轉頭又正常返㗎喇

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

hfl2000 發表於 18-6-14 07:47
我有時都見到有人用咗我頭像㗎,其實係BK app既bugs,顯示錯誤啫,轉頭又正常返㗎喇
...

相信係

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

...

原來咁

珍珠宮

bkcookie 發表於 18-6-14 04:42
同一人嗎?

個名係差唔多 ,唔知係咪同一個人呀

珍珠宮

...

會咁架咩
但之前果個肯定係有心用左我張圖 ,因為我喺佢個post入面講 以為係自己 ,佢即刻删左個頭像

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

我個頭像係BK用咗好多年,見過一個同我一樣

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

stkyo 發表於 18-6-14 12:59
我個頭像係BK用咗好多年,見過一個同我一樣

你呢個頭像我好有印象,見咗好多年☺
不要從別人的嘴裡去認識我

侯爵府

畀面勳章

回覆樓主

我之前係某D post都見到自己無啦啦變左人地個頭象,按出去再按入去又改左另外一個jm的頭象,但其實我自己冇改過的,係bk有bug姐。

珍珠宮

chloe666 發表於 18-6-14 12:52
會咁架咩
但之前果個肯定係有心用左我張圖 ,因為我喺佢個post入面講 以為係自己 ,佢即刻删左個 ...

我覺得係佢避嫌啫。但你角度已經覺得人哋身有屎。

琥珀宮

珍珠宮

crystal媽咪 發表於 18-6-14 13:02
你呢個頭像我好有印象,見咗好多年☺

講開呢個話題,其實昨天,我見到有另一位會員的頭像和妳的一樣,出現在同一個帖的同一頁。因為妳的頭像橙色為主,兩個一樣,很搶眼。但我去下一頁的時候,其實那位會員的頭像,和妳的不同。所以我估計十居其九係BK的系統有問題⋯⋯

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

HoshiSora 發表於 18-6-14 13:30
講開呢個話題,其實昨天,我見到有另一位會員的頭像和妳的一樣,出現在同一個帖的同一頁。因為妳的頭像橙 ...

如果有人同我個頭像一樣,咁就肯定係佢偷咗我幅相,一係就bk系統壞咗。
因為係我拜祭家人骨灰位嘅假花嚟㗎

珊瑚宮

親子王國15週年勳章 BK Milk勳章

其實我都想轉下頭像,但如果轉,有啲 jm 會唔認得我了,因為頭像容易記過名,所以一直都冇轉

珍珠宮

crystal媽咪 發表於 18-6-14 13:32
如果有人同我個頭像一樣,咁就肯定係佢偷咗我幅相,一係就bk系統壞咗。
因為係我拜祭家人骨灰位嘅假花嚟㗎 ...

所以囉,我都這樣估計。BK有時連「住宅」都錯,有時候我住民房。而且,打回覆的時候,又出問題⋯⋯甚至自動彈出離開。陰公,有時候已經打了好長篇⋯⋯

寶石宮

HoshiSora 發表於 18-6-14 13:36
所以囉,我都這樣估計。BK有時連「住宅」都錯,有時候我住民房。而且,打回覆的時候,又出問題⋯⋯甚至自 ...

多數都係bk出現問題多啲。
我自己睇我自己有時係公爵府。有時係珍珠宮

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

chloe666 發表於 18-6-14 12:52
會咁架咩
但之前果個肯定係有心用左我張圖 ,因為我喺佢個post入面講 以為係自己 ,佢即刻删左個 ...

佢自己承認刪咗個頭像嗎?其實真係bugs來㗎,出返去入返來/上一頁下一頁... 做呢d簡單動作就會正常返㗎喇,(但你自己就覺得係佢即刻刪咗)

琥珀宮

畀面勳章

回覆樓主:

1. 有時 d jm 唔係成日入 bk,可能揀咗張一樣嘅相(尤其網上 dl 嘅 相撞都唔奇),未必係身有屎,我自己幾年前都試過,有好心提我,已有另一 jm 用緊,於是我即刻改

2. 上星期,bk update 版本,曾出現過相撞頭象,我張相變咗其他 jm 嘅(起碼有 2 個添)

首頁

尾頁

跳至