義工

想生BB 今日: 4|主題: 97119

台灣ivf 請给我意見好嗎。

大宅

國民生產總值:1103

我已经超超超高0,今期M不穩定已六十天也未嚟!但我想去王家瑋作初診,但六月底滿约只有謝E C,諗緊睇左謝E C初诊再之后约王E C,还是七月底约王E C?另外我想人工周期因为只有月底才可請假 各J M可有意见给我吗

王國熱話
★☆ 機照打,水照吹 ☆★
求救
有冇人教我tplink router點reset?
電腦儲存檔案問題

別墅

國民生產總值:940

pongpig 發表於 18-6-14 08:59
我已经超超超高0,今期M不穩定已六十天也未嚟!但我想去王家瑋作初診,但六月底滿约只有謝E C,諗緊睇左謝E ...

如果你講到超超超高齡,不如看左謝醫生先。

大宅

回覆樓主:

我又怕身体未準備好,今个月才开始運動食DHEA

FB體驗帳戶

國民生產總值:131

如果係超超超高0, 咩醫生都睇左先啦, 比時間比賽啊

FB體驗帳戶

國民生產總值:25

我已经超超超高0,今期M不穩定已六十天也未嚟!但我想去王家瑋作初診,但六月底滿约只有謝E C,諗緊睇左謝E ...

我也是超超高o,去年睇左瑋哥一次,失敗了。感覺上瑋哥因為太多太多客人,好難照顧到我呢d需要有特別困難的病人,所以我轉走了。

別墅

國民生產總值:579

排不上王醫師的話,也可以先掛謝醫師做初步的檢查與諮詢,待月經來之後要進療程,直接打電話約診王醫師或謝醫師都可以。

複式洋房

國民生產總值:330

我第一次只約謝醫師,之後開始ivf 就約回王醫師,快好多。你可以打去診所問問。

只有初診要等咁耐,第二次回診好快可以睇到。

大宅

JannyC9 發表於 18-6-21 14:32
我也是超超高o,去年睇左瑋哥一次,失敗了。感覺上瑋哥因為太多太多客人,好難照顧到我呢d需要有特別困難 ...

吓係呀!我都吾知呀 我明天就睇謝E C了,在香港太貴了又吾一定成功都吾知点。咁你依家点呀还有去其他地方ivf

民房

國民生產總值:201

JannyC9 發表於 18-6-21 14:32
我也是超超高o,去年睇左瑋哥一次,失敗了。感覺上瑋哥因為太多太多客人,好難照顧到我呢d需要有特別困難 ...

有無同你講點解失敗。

FB體驗帳戶

國民生產總值:25

LinShanshan28 發表於 18-6-21 15:34
有無同你講點解失敗。

冇啦。他好好人,不過難兼顧到每個病人需要。

複式洋房

國民生產總值:343

回覆樓主

我都係超超高0,但已經無信心再試自己卵子,祝jm你可以成功!!

別墅

國民生產總值:940

JannyC9 發表於 18-6-30 16:45
冇啦。他好好人,不過難兼顧到每個病人需要。

我又唔認同你既說法。瑋哥雖多客。但佢真係好專業,基本上佢同佢團隊認為要做既化驗/療程一定做足。無馬虎。由初診到植入都一手包辦,不假手於人,咁都叫唔兼顧病人需要?

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.