網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

第一次淘寶買洗衣液… 唔知抵唔抵,見包郵就買嚟試下 不過好似買太多!

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主

我都買左洗衣液,好抵

珍珠宮

eva0864 發表於 18-6-20 21:37
第一次淘寶買洗衣液… 唔知抵唔抵,見包郵就買嚟試下 不過好似買太多!

點解有兩樣$0?

大宅

andyan324 發表於 18-6-20 22:22
點解有兩樣$0?

買兩套汰漬送嘅,本來仲有包18粒裝汰漬洗衣波,不過遲咗一日先拍送曬喇

open natural smile,must put down garments.

大宅

回覆樓主

我都買左tide 洗衣液,見佢平香港咁多就試下,但而家再想買佢話此商品不支持當地銷售,想再買都唔得

子爵府

yanyan-mummy 發表於 18-6-20 21:57
我都買左洗衣液,好抵
寄埋黎香港貴嗎??有LINK嗎? 謝謝

男爵府

回覆樓主:

我都買左 等送貨

男爵府

celiagrace 發表於 18-6-21 11:13

今日好似落左架了
【这个#手聚App团购#宝贝不错:威露士有氧倍净洗衣液套装2kgx4 送300gx2瓶+60mLx3瓶消毒液 抑菌(分享自@手机淘宝android客户端)】http://m.tb.cn/h.3bovQye 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述€19WI0yXUg3E€后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)

公爵府

其實活動已經過左,價錢同包郵都一樣唔同左,我之前買過 tide 洗衣液,佢間中都會有包郵香港,你隔冇耐咪開黎睇下佢個價錢同有冇包郵香港~

我買果陣係 59.9 /3kg x 2,我覺得洗衣液除開每kg 10蚊算平,平過 10蚊叫賺~

【趁热抢 汰渍洗衣液家庭装量贩组合套装洁净去渍清香型3kg*2瓶装】http://m.tb.cn/h.3bondoF 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述€qqMa0yXfvqF€后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)[来自超级会员的分享]

象牙宮

yanyan-mummy 發表於 18-6-20 21:57
我都買左洗衣液,好抵

好多, 用一年?

平過香港么?

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

333s 發表於 18-6-21 14:01
好多, 用一年?

平過香港么?

應該一年冇問題,平過香港呀

雲母殿

寄埋嚟香港包郵,不過好似活動已經完結

大宅

618 果日都入左TIDE 呢SET, 送果個TIDE 波波唔係送哂, 因揀內地收貨地址會有, 一轉HK收貨就沒有了, 唔知點解...

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

princessf 發表於 18-6-21 15:29
618 果日都入左TIDE 呢SET, 送果個TIDE 波波唔係送哂, 因揀內地收貨地址會有, 一轉HK收貨就沒有了, 唔知點 ...

除了贈品,很多1分錢試用或1元購買的都不送香港。

子爵府

yanyan-mummy 發表於 18-6-21 14:18
寄埋嚟香港包郵,不過好似活動已經完結
oh.....遲左
唔該你先

子爵府

MiuMiuLi 發表於 18-6-21 12:37
其實活動已經過左,價錢同包郵都一樣唔同左,我之前買過 tide 洗衣液,佢間中都會有包郵香港,你隔冇耐咪 ...
thx thx

子爵府

icyblueblue 發表於 18-6-21 12:30

今日好似落左架了
THX THX

公爵府

zater 發表於 18-6-21 16:13

我搶到一支六神沐浴露 ,雖然 200ml,不過只係比 0.01 ,開心

別墅

zater 發表於 18-6-21 16:13

買滿幾錢會送贈品,好多時都冇香港份

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

MiuMiuLi 發表於 18-6-21 16:44
我搶到一支六神沐浴露 ,雖然 200ml,不過只係比 0.01 ,開心
...

你就好喇,我見到tempo纸手巾6包装0.01元,但不送香港,都唔明點解。

首頁

尾頁

跳至