夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

同老公結婚5年,生左2個仔,同老公感情愈來愈淡,細仔剛一歲,生完細佬後同老公已經完全冇掂過我,莫講話搞野,連拖手錫下都冇,我係ftm,老公份工都好free,都比較多時間陪住我地, 所以應該吾會出面有女人,但佢好似對性冇哂興趣咁,佢亦冇不良嗜好,唔煙唔酒唔賭錢, 問心佢對我唔係唔好 但係佢從來唔識關心我呀 大家只係好似同屋主嘅關係, 我都有時嘗試主動去攬下佢, 但係佢好似會避開我,所以我都對佢愈黎愈淡,做ftm已經好辛苦,又吾知可以同邊個呻,吾想同屋企人朋友講,唯有上黎呻下啦。。。。。。。。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

…………

大宅

crystal媽咪 發表於 18-6-24 17:13
再主動啲。 我老公唔鍾意拖手、攬腰、搭膊頭……
我夾硬拖佢隻手。温柔d、氹吓……
燃燒返佢團火

憑藉覺佢出面有人?點會幾年就淡到咁?

瑪瑙宮

佢5需要性?你有冇主动d?

侯爵府

回覆樓主:

男人出面玩可以完全睇唔出架,佢地連個lunch時段都可以去叫g,如果覺得佢真係冇小三or叫雞,,咁會唔會佢性取向變左?
因為我有男性朋友,結婚後幾年,對老婆冇興趣同冷淡。後來確認左鐘意男人,最後離婚。

子爵府

虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 好媽媽勳章

回覆樓主:

係咪有小朋友在,尷尬呀?
我B仔10月4日出世. 3.78KG
18MTH 15KG,84.5CM
13MTH 13KG,82.5CM
10MTH 12.42KG(連衫)
6MTH 10.08KG,72.5CM
5MTH 9.8KG(連衫)
4MTH 8.73KG,68CM
3.5MTH 8.98KG(連衫)
3MTH 8.4KG(連衫)
2MTH 6.9KG,61.5CM
1MTH 5.2KG

複式洋房

crystal媽咪 發表於 18-6-24 17:13
再主動啲。 我老公唔鍾意拖手、攬腰、搭膊頭……
我夾硬拖佢隻手。温柔d、氹吓……
燃燒返佢團火

永遠只有我氹佢,佢對我連講1句讚美同鼓勵說話都吾會有,得我1個去做,做到自己都厭

NAMNAM媽媽    發表於 18-6-27 12:54

複式洋房

stella^^ 發表於 18-6-24 17:55
憑藉覺佢出面有人?點會幾年就淡到咁?

我覺得戈佢出面吾會有第2個,但吾知點解自從細仔出世開始大家感情好似屋企人多過似2公婆,可能佢年紀都叫大,40幾

複式洋房

Nancy20090615 發表於 18-6-24 18:47
佢5需要性?你有冇主动d?

係,佢已經成年無搞過我,我都好想知係佢已對我無哂性趣定係係佢吾得

複式洋房

華妹妹 發表於 18-6-24 19:29
男人出面玩可以完全睇唔出架,佢地連個lunch時段都可以去叫g,如果覺得佢真係冇小三or叫雞,,咁會唔會佢性 ...

我諗吾會掛(emoji)(emoji)(emoji)

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

pinky1888 發表於 18-6-25 03:47
永遠只有我氹佢,佢對我連講1句讚美同鼓勵說話都吾會有,得我1個去做,做到自己都厭
...

…………

翡翠宮

回覆樓主:

佢完全無性需要?
你有無試下着得性感D撩下佢?

瑪瑙宮

pinky1888 發表於 18-6-25 03:52
係,佢已經成年無搞過我,我都好想知係佢已對我無哂性趣定係係佢吾得

成年都無? 咁你要留意下佢, 不如, 比次直接問下佢. 四十幾, 男人需要無理由直插落底.

侯爵府

pinky1888 發表於 18-6-25 03:53
我諗吾會掛(emoji)(emoji)(emoji)

諗多個可能性啫
有d野諗唔明,就要用其他way去思考,希望佢兩樣都唔係啦。

侯爵府

pinky1888 發表於 18-6-25 03:50
我覺得戈佢出面吾會有第2個,但吾知點解自從細仔出世開始大家感情好似屋企人多過似2公婆,可能佢年紀都叫 ...

有細仔前性生活正常?

會唔會大家坐低認真傾下問題所在?
一世人流流長唔係辦法喎

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

其實生左小朋友之後大家壓力系大左,尤其你2個添,因為好似有排涯甘,無論金錢上精神上。

水晶宮

點會完全無性需要,

係無小三,但出面食飽啫,

食個LUNCH 都可以叫雞了, 可以不留痕跡

子爵府

回覆樓主:

以前有無攬下掂下果d架?
突然無野除非有病 唔係外面食飽啦
個c6似嫌棄樓主囉

伯爵府

回覆樓主

我明

大宅

pinky1888 發表於 18-6-25 03:52

唔好介意我問,你生左2個丫,係咪身材走樣得好犀利

首頁

尾頁

跳至