自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

已經好小心, 一直留意住個袋, 到入到間鋪比錢 (5秘)個電話就比人偷左.

大家去要小心.

**點解警察唔做野

水晶宮

StellaChung 發表於 18-7-11 14:42
已經好小心, 一直留意住個袋, 到入到間鋪比錢 (5秘)個電話就比人偷左.

大家去要小心.

剛剛lunch?
天空之城, 快樂之地

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

Oh

大宅

回覆 PCCW2319 的帖子

上星期六, 手機先剛撹好

水晶宮

StellaChung 發表於 18-7-11 14:50
回覆 PCCW2319 的帖子

上星期六, 手機先剛撹好

噢…星期六好多人。而且現在差不多換季, 更加多人, 真係要小心。
天空之城, 快樂之地

伯爵府

大家去要小心.

兩三秒就偷到,有沒有俾人撞到?拉鍊打開無收好之類!

咁就算放蛇拉到慣犯都係過一排又出返黎再犯
遠離癲狗Ling.W+小人ssss

珍珠宮

2018復活節勳章 hashtag旅遊勳章

回覆樓主

放背囊
分享:愛遊泰(內有曼谷芭堤雅清邁資料)
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14416337&fromuid=956408

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

翡翠宮

回覆樓主:

oh

公爵府

2018復活節勳章

通常大力俾人撞就出事。
我試過响旺角近先達位置,聽完電話放入褸袋,之後俾人大力撞,跟住feel 到有人扯我件褸仲申手入我衫袋,我即刻扯返件褸响前面,大力打佢隻手,因後面好多人(唔排除係同黨負素掩護分散專意力),完全睇唔到係邊個做。

禁止訪問

回覆樓主:

大宅

大家去要小心.

警察唔做啲乜嘢?

大宅

回覆 Supertalkative 的帖子

就是拉好晒, 人太多, 都5知邊個.係快到睇唔到

大宅

回覆 BB_Baby 的帖子

放蛇, 等佢地唔好咁放縱好多鋪裹面SALES都中蕉

公爵府

認識瑞士牛牛第三回

StellaChung 發表於 18-7-11 15:39
回覆 BB_Baby 的帖子

放蛇, 等佢地唔好咁放縱好多鋪裹面SALES都中蕉

你報左警未?

男爵府

回覆樓主

咁快手希望大家小心

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

象牙宮

警察已經有廣播叫人小心財物,呢度日日都發生比人偷接機架。

伯爵府

StellaChung 發表於 18-7-11 15:37
回覆 Supertalkative 的帖子

就是拉好晒, 人太多, 都5知邊個.係快到睇唔到

嘩,咁真係好恐怖!呢個地方已成為黑點,就唔好再去,有時候只可以話破財擋災
遠離癲狗Ling.W+小人ssss

伯爵府

畀面勳章

回覆樓主

呢度長期有人搵食,連sales都被偷,真係好恐怖

首頁

尾頁

跳至