意見反饋
義工

自由講場 今日: 5568|主題: 999465

金章售後服務一流

公爵府

國民生產總值:26900

洗衣機著到機,唔識郁,星期三打去,查唔到有登記保養,好彩有keep單據/保養卡,都可以,約左星期五,因廁所太窄,已經拉定出黎,方便師傅維修,搞完一輪,原來有髮夾仔,塞住去水位,所以唔識郁,清埋左就無事,仲幫手推番洗衣機入去原位試機,全程有禮貌,一讚

子爵府

國民生產總值:13047

回覆樓主:

係! 我都唔見保養/單, 打去講番地址電話, 話比我知保養未過, 免費檢查!

大昌服務好好

寶石宮

國民生產總值:274066

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 狗年勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

yucl_hk 發表於 18-7-14 11:25
係! 我都唔見保養/單, 打去講番地址電話, 話比我知保養未過, 免費檢查!

大昌服務好好

珍珠宮

國民生產總值:46809

2018復活節勳章 2018勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

我買咗一部俾呀媽

公爵府

國民生產總值:26900

回覆樓主:

依個勁難入,死角位,師傅都幫手抬埋入去

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

公爵府

國民生產總值:25984

好媽媽勳章 醒目開學勳章

oceandeepsea 發表於 18-7-13 17:09
依個勁難入,死角位,師傅都幫手抬埋入去

嘩!呢個位推入去要有技巧

大宅

國民生產總值:2834

2018復活節勳章

回覆 oceandeepsea 的帖子

真係OK呀, 因為我部洗衣機係上手業主冇用過留低比, 我又唔識點用, 之後打去講返地址, 佢地就寄返份說明書比我, 真係好好

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.