意見反饋
義工

自由講場 今日: 4013|主題: 1000134

8歲男仔玩D咩

大宅

國民生產總值:1316

準備出外旅行,順道探探10年沒見的好友, 他們有個8歲仔, 我想買份禮物給他, 我自己2個女, 吾識買男仔野,請問現在8歲男孩中意玩d咩, 請大家俾俾意見。

大宅

國民生產總值:3251

Balasa 發表於 18-7-14 12:53
準備出外旅行,順道探探10年沒見的好友, 他們有個8歲仔, 我想買份禮物給他, 我自己2個女, 吾識買男仔野 ...

lego

寶石宮

國民生產總值:264104

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

準備出外旅行,順道探探10年沒見的好友, 他們有個8歲仔, 我想買份禮物給他, 我自己2個女, 吾識買男仔野 ...

爆x陀螺
*唔好響POST叫我PM你, 問嘢請直接留言或主動PM,唔好做伸手黨,Google係你的好朋友

子爵府

國民生產總值:12943

回覆樓主:

lego, board game

男爵府

國民生產總值:5466

回覆樓主:

Lego

子爵府

國民生產總值:12809

回覆樓主:

我仔8歲,除咗lego之外,好恨有呢個系列玩具

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

國民生產總值:2789

回覆樓主:

lego, nerf gun

大宅

國民生產總值:1316

回覆 crazygal 的帖子

男仔都系離不開lego and nurf gun!

大宅

國民生產總值:2986

回覆樓主:

我仔都係8歲,鍾意lego

伯爵府

國民生產總值:18302

我仔8歲,最愛爆旋陀螺,Lego,識變身果隻車,忍者旋風。

寶石宮

國民生產總值:275917

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 狗年勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

good_pig 發表於 18-7-14 12:58
爆x陀螺

正想講

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.