義工

出埠旅行 今日: 48|主題: 140076

[中國] 北京酒店

別墅

國民生產總值:608

第一次去北京,想搵間近地鐵站,附近有食店的。
5日4夜是否不用轉酒店?

王國熱話
終於安樂晒
我是一名獸醫助護.已看清獸醫真面目
免費狗狗救生衣
大家開心share家中寵物。

禁止訪問

國民生產總值:1997

別墅

nmvcsw 發表於 18-7-14 21:32
北京不需要轉酒店.

地鐵有好多好多 ... 好多條線, No Budget No Talk ~

謝謝你,將$400-$600 一晚

禁止訪問

國民生產總值:1997

別墅

nmvcsw 發表於 18-7-14 22:14
這個 Budget, 可能只可以住 如家、7 Days、漢來 ...

知道,謝謝你

珊瑚宮

國民生產總值:101572

2018勳章

Applebb999 發表於 18-7-14 22:16
知道,謝謝你

北京新酒店都幾貴

珍珠宮

國民生產總值:32964

回覆樓主:

老婆大人上個月去過,呢間住咗4日,如家精選東四店,六百幾人仔,比一般如家高級,乾淨舒適。好近地鐵站,去邊都方便;隔離係護國寺小吃街。

我在艺龙旅行app客户端发现一家很给力的酒店哦,【如家精选酒店(北京东四店)】东四北大街212号,查看详情:http://m.elong.com/hotel/detail?hotelid=91348508&ref=jdxq

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

別墅

lyh80115 發表於 18-7-15 17:00
老婆大人上個月去過,呢間住咗4日,如家精選東四店,六百幾人仔,比一般如家高級,乾淨舒適。好近地鐵站, ...

謝謝

大宅

國民生產總值:1510

回覆樓主:

華僑大廈近地鐵(東四站),$600幾蚊/晚。行去王府井、APM 15分鐘!附近有公車站(車費¥1至2) 去故宮、人民大會堂、南鑼、什刹海……

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.