義工

網購天地 今日: 8|主題: 64322

[淘寶] 求。。鞋用防水噴霧介紹

男爵府

國民生產總值:5012

如題。。最近太多雨水,下下鞋都濕曬,想噴層防水晌鞋面,無咁易濕曬。。請分享。。

王國熱話
姑奶成日帶Bb去6299(娘家)度過夜,全家...
有妄想症的99
2年後終於婆媳問題浮面
搵99 坐月中伏分享區

複式洋房

國民生產總值:466

回覆樓主

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

琥珀宮

國民生產總值:151916

q370006 發表於 18-7-14 19:54
如題。。最近太多雨水,下下鞋都濕曬,想噴層防水晌鞋面,無咁易濕曬。。請分享。。
...

回家用風同吹鞋。

鞋會好爽, 鞋又干, 又冇味。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。  

討厭衣来伸手 ,  饭来张口者 , 伸手党者。及想攻擊性就別討論交流吧。

男爵府

yeumg123456 發表於 18-7-14 21:19
之前歐洲上雪山都係用呢枝
最緊要夠平

tks...會焗,味大嗎?

男爵府

333s 發表於 18-7-15 11:14
回家用風同吹鞋。

鞋會好爽, 鞋又干, 又冇味。

tks...屋企已有干鞋器,只是想加左防水,行街時起碼無濕得咁利害。。

複式洋房

國民生產總值:466

q370006 發表於 18-7-15 12:53
tks...會焗,味大嗎?

噴嗰時有味 不過出街唔覺 出完街都聞唔到

大宅

國民生產總值:3658

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

公爵府

國民生產總值:25069

回覆樓主:

【EYKOSI鞋子鞋面防水喷雾剂洗小白鞋神器运动球鞋防污防尘防脏纳米】http://m.tb.cn/h.3XNhknQ 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述€ceMlbZ1QRb8€后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.