義工

自由講場 今日: 4118|主題: 988022

有舊傢俬想掉

子爵府

國民生產總值:12301

有舊傢俬想掉,有衣櫃(要拆先可以出房門)和梳化,邊度可以搵人搬走呢?

水晶宮

國民生產總值:51017

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

你大廈有冇清潔工?通常我搵佢哋拆同埋搬走
當你改變唔到別人, 唯有改變自己的心態

子爵府

國民生產總值:10625

2018勳章

ckfamily 發表於 18-7-14 21:46
有舊傢俬想掉,有衣櫃(要拆先可以出房門)和梳化,邊度可以搵人搬走呢?

上絅放售或免費送走、比錢大廈清潔工搬走、找清拆公司

子爵府

crystal媽咪 發表於 18-7-14 22:08
你大廈有冇清潔工?通常我搵佢哋拆同埋搬走

清潔阿姐都識得拆衣櫃?

水晶宮

國民生產總值:51017

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

ckfamily 發表於 18-7-14 22:14
清潔阿姐都識得拆衣櫃?

我大廈以前清潔工(女人),佢連上下格床都識拆。 因為開頭我同佢老公講,佢老公話佢叫老婆幫手。點知老婆主力拆,老公幫手扶住
當你改變唔到別人, 唯有改變自己的心態

子爵府

Teletrend 發表於 18-7-14 22:12
上絅放售或免費送走、比錢大廈清潔工搬走、找清拆公司

清拆公司即係咩?有冇介紹?

子爵府

國民生產總值:10625

2018勳章

ckfamily 發表於 18-7-15 21:07
清拆公司即係咩?有冇介紹?

簡稱破壞王,通常聘請清理装修或交回單位前,屋內所有唔要的傢俱等,並棄掉。網上打清拆有很多選擇

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.