意見反饋
義工

親子旅遊 今日: 10|主題: 150525

[本地] 大樹先生搵笨

洋房

國民生產總值:66

唔值, 食物唔值呢個價,又貴又要加一,沒有套餐,要加套餐更加唔抵更唔值, 六點半先可以入場九點鐘開咪叫人走, 兩個半鐘根本 食嘢同玩同埋傾計嘅時間都唔夠, 遊樂場嘅地方其實唔算大,如果玩同食嘢分開嚟計,明碼實價,人哋心理上會順氣啲... 兩大一小落樓總共六百蚊, 價錢唔合理,純粹係食租金... 埋單時, 張單計極都唔啱數 , 多咗幾十蚊, 不過同班friend十幾個 family 一齊去, 埋單時裙拉褲甩趕住走,所以冇同佢計!! 有得選擇嘅,就係下次都唔會去!

王國熱話
人生40+想轉行
大公司的煩惱
開開心心做個friend~Part 28
開心傾~~Part 128

禁止訪問

國民生產總值:6977

2018復活節勳章

大宅

國民生產總值:2071

belleki 發表於 18-7-15 15:00
唔值, 食物唔值呢個價,又貴又要加一,沒有套餐,要加套餐更加唔抵更唔值, 六點半先可以入場九點鐘開咪叫 ...

我都觉得唔值,去过一次 never join again

大宅

國民生產總值:1433

2018勳章

唔值, 食物唔值呢個價,又貴又要加一,沒有套餐,要加套餐更加唔抵更唔值, 六點半先可以入場九點鐘開咪叫 ...
好耐之前,本來想去, 但又貴,又大少少又唔比玩, 最終都冇去, D波波可能有菌....

子爵府

國民生產總值:10307

2018勳章

食物非常唔好食

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.