自由報料

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

我昨天剛剛見HSBC有張學生信用卡,現在做promotion,由現在到明年2月交大學的學費可以有2.4%囘贈呀,個promotion分兩期,每期上限$200囘贈,即一共可有$400囘贈。呀女昨天立刻申請了,希望張卡快快到手,可以趕及交第一期的學費啦。現在讀書都很花錢,真是幫得一蚊得一蚊,你地可以留意下,叫個仔/女申請吖。
還有,新客戶簽$600,有$300囘贈。

https://www.hsbc.com.hk/zh-hk/credit-cards/products/student-visa-gold/

珍珠宮

trendy007 發表於 18-8-22 12:01
我昨天剛剛見HSBC有張學生信用卡,現在做promotion,由現在到明年2月交大學的學費可以有2.4%囘贈呀,個prom ...

即係每期簽8333.33 都賺盡了

伯爵府

Candy_CHUNG_LAU 發表於 18-8-22 12:05
即係每期簽8333.33 都賺盡了

係呀。而傢好多卡的網上繳費的每月上限只可有10000分,簽完$8333.33後,可以用另外一,兩張卡簽,攞盡D積分。

wcpcelia    發表於 18-8-22 16:06

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

象牙宮

申請左應該趕唔切出卡交第一期,回贈要出年3月都好耐下。

伯爵府

回覆 mercurycc 的帖子

呀女9月初才要交學費,我估應該趕得切卦。雖然出年3月才囘贈第一同第二期共$400,但都唔錯吖,我當additional bonus囖,好過無

象牙宮

trendy007 發表於 18-8-24 14:18

呀女9月初才要交學費,我估應該趕得切卦。雖然出年3月才囘贈第一同第二期共$400, ...
但申請時話8-10工天處理,應該無咁快出到卡。

伯爵府

我地22/8交表,希望趕得切啦。如果趕唔到都無法,唯有用來交第二期的學費。不過賺個迎新$300都OK,好易簽$600。

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

trendy007 發表於 18-8-22 12:31
係呀。而傢好多卡的網上繳費的每月上限只可有10000分,簽完$8333.33後,可以用另外一,兩張卡簽,攞盡D積 ...

珍珠宮

https://retailbank.hsbc.com.hk/p ... it-card/zh-hk/home/

首頁

尾頁

跳至