自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

Market Place 麒麟果 $85.5/3個

雲母殿

2021勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

thanks for sharing...
請問SIZE如何?

大宅

wcpcelia 發表於 18-8-31 10:09
thanks for sharing...
請問SIZE如何?

手掌咁大

雲母殿

2021勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

many thanks

大宅

回覆樓主

買過一次,呢隻同我喺街市買$4x一隻果種食完效果差好遠

瑪瑙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 2021勳章 精叻鼠年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

milkfaegan 發表於 18-8-31 12:31

水晶宮

2021勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

黃山 $10 2個

寶石宮

2021勳章

回覆樓主:

謝謝分享

大宅

回覆 twlamhk 的帖子

要睇產地,可能係中國產,價錢相差太大。

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

twlamhk 發表於 18-8-31 10:31
手掌咁大

瑪瑙宮

牛年勳章 2021勳章 精叻鼠年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

milkfaegan 發表於 18-8-31 12:31

有咩效果?

首頁

尾頁

跳至