自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

男爵府

大家接受到嗎?
男友會主動要幫我拎,唔比佢拎會罵
但其實我唔想佢拎袋,怕比人笑

大宅

回覆 yanyan18 的帖子

吾接受,因为我覺得一個大男人幫女人挽手袋好肉酸,除非係媽媽抱住BB果時,又或者係中性款的手袋。

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆樓主:

唔接受,個手袋我襯衫,佢拎來把鬼呀?
“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

水晶宮

畀面勳章

回覆樓主:

我唔鍾意

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

自己拎, 鬧乜鬼, 佢找C呀!!!!

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

回覆樓主

最怕男人拎手袋,核突到死

子爵府

yanyan18 發表於 18-8-31 21:51
大家接受到嗎?

我表弟會幫老婆(由拍拖開始)拎手袋,佢阿媽見到都鬧,真係好肉酸,天仙咁靚既女人就話啫,可惜佢老婆真係好醜

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

人多地方,絕對無問題

水晶宮

Teletrend 發表於 18-8-31 22:07
我表弟會幫老婆(由拍拖開始)拎手袋,佢阿媽見到都鬧,真係好肉酸,天仙咁靚既女人就話啫,可惜佢老婆真係 ...

真愛呀!

大宅

Teletrend 發表於 18-8-31 22:07
我表弟會幫老婆(由拍拖開始)拎手袋,佢阿媽見到都鬧,真係好肉酸,天仙咁靚既女人就話啫,可惜佢老婆真係 ...
早排喺街見到男幫女挽手袋,我同仔讨论,叫佢第日拍拖一定吾好幫女仔挽手袋。

子爵府

yanyan18 發表於 18-8-31 21:51
大家接受到嗎?
唔知點解,我睇唔起呢D男人,男人老狗拎住個女人手袋,,正一老婆奴

子爵府

回覆樓主

如果一個手袋仔,手指尾都拎到就無謂啦。但如果係個大袋又勁重,男友肯幫手拎係風度

緣份的天空    發表於 18-9-3 15:20
wcpcelia    發表於 18-9-1 18:32

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

回覆樓主

最憎男人幫女人攞手袋

大宅

回覆樓主:

睇清況,有時出街買野佢就塞落我袋到,有時佢買啲野係重既我就叫佢拎。

大宅

KittyMelody1 發表於 18-8-31 22:12
唔知點解,我睇唔起呢D男人,男人老狗拎住個女人手袋,,正一老婆奴
同感,都見过男踎低幫女绑鞋帶又係好核突。我老公试过我着短裙怕我走光佢幫我绑,但我都不太接受。

水晶宮

回覆樓主:

除左大肚, 其他時間我都唔多接受。 況且靚袋用來襯衫嘛, 為咩要比人拎

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章

回覆樓主:

見過,仲斜孭係自己身上,好核突

伯爵府

回覆樓主

唔鐘意,好肉酸……
你試下改咩斜咩小袋,佢冇藉口幫你攞,等佢習慣下

珍珠宮

回覆樓主

雖然我5會要老公拎我手袋,但見到男人拎女人手袋又冇乜感覺

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

最憎男人幫女人拿手袋,一點男子氣都無,我真心睇佢唔起,不過別人的事我唔理,佢地兩個受就得啦,但我老公一定唔可以咁做,十分醜怪同影衰我。

首頁
12345...9

尾頁

跳至