懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

2019新春慶豚圓

請問大家有冇好嘅agent推介呀?

我明白請到一位好姐姐好睇運氣,但丿除呢樣嘢,我都想首先搵間好agrnt,有責任感,跟得好足⋯⋯

我12/1月就要請姐姐了

麻煩大家推薦一下,感激不盡

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

imtheluckyone 發表於 18-9-1 11:35

我明白請到一位好姐姐好睇運氣,但丿除呢樣嘢,我都想首先搵間好agrnt,有 ...

我都開始搵緊,無從入手,想工人姐姐喺bb 出世前2個月就到步適應下先

琥珀宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

imtheluckyone 發表於 18-9-1 11:35

我明白請到一位好姐姐好睇運氣,但丿除呢樣嘢,我都想首先搵間好agrnt,有 ...

時間無法那么準的。

最好有二手準備。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。  

討厭衣来伸手 ,  饭来张口者 , 伸手党者。及想攻擊性就別討論交流吧。

複式洋房

我有。想要可pm。

複式洋房

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

我都有,公司喺荃灣。雖然佢係細公司,但係我覺得個老闆幾老實同眼光唔錯。你有興趣就pm我啦

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

有呀... 我媽媽group入面有幾位媽咪對比過其他agent之後都搵咗佢請姐姐,有興趣的話可以pm我

別墅

我屯門區的,agent都跟足,價錢都相宜,需要資料pm我吧

複式洋房

JD930 發表於 18-9-4 00:11
有呀... 我媽媽group入面有幾位媽咪對比過其他agent之後都搵咗佢請姐姐,有興趣的話可以pm我
...

求pm工人 agent thanks

珍珠宮

2019新春慶豚圓 BB防敏心得分享勳章

其實你可以問問你身邊既親戚朋友有冇推介先架,我果時候都係先問佢地既,冇再去搵Agent

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

Rachely0123 發表於 18-9-4 08:32
求pm工人 agent thanks

PM了

大宅

JD930 發表於 18-9-4 00:11
...

可pm嗎?thx~~

大宅

o_oblue_girl 發表於 18-9-3 23:42
我都有,公司喺荃灣。雖然佢係細公司,但係我覺得個老闆幾老實同眼光唔錯。你有興趣就pm我啦
...

可pm嗎?thx~~

大宅

Queenie.w714 發表於 18-9-2 04:56
我有。想要可pm。

可pm嗎?thx~~

翡翠宮

木子云 發表於 18-9-4 11:41
可pm嗎?thx~~

已pm

洋房

回覆 samuelbell0315 的帖子

屯門區,有工人姐姐介紹?

大宅

回覆樓主

我個agent 幾好, so far 幾個朋友請既工人都唔錯,如有需要pm 我

複式洋房

回覆 o_oblue_girl 的帖子

可以 PM 荃灣 agent 資料嗎? THANKS!!!

首頁

尾頁

跳至