自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

複式洋房

本來想搵個通渠佬,現今社會就梗係上網搵啦,問咗頭兩間湯師x,呂x父,我都覺得怪怪哋,點解佢哋講嘢語氣一樣嘅,把聲仲好似,到問第三間卓x通渠嘅時候,仲俾佢串~你仲喺度周圍格價?我開畀你個價已經好平喎,你仲周圍搵?你唔使搵啦,網上面全部都係我嚟㗎,你要貪平就去搵啲街舖或者貼街招嗰啲啦……,之後一大輪廢話喺度教訓我,我都費事聽就收佢線,後尾再睇返其他資料,原來好多人喺網上面搵通渠佬都出咗事,而家有理由相信真係全部都係同一個人,啲評語話網上搵通渠佬服務又差,通咗唔夠幾日又塞過,明明講咗600蚊,黎到就話要整二千蚊諸如此類,有個個案仲話本身千五蚊通渠,點知後尾話塞得好嚴重,要喺出面通大渠九仟蚊,禁佢即時靜靜雞上網打第二間問,第二間都係話差唔多要九仟(其實應該都係同一詐騙集團啲人) 反正以為價錢一樣咁就通啦,點知通咗一個鐘到就搞掂,初頭又話要出去出面通大渠,佢完全唔需要,咁就冇咗九千蚊,所以奉獻大家一句以後搵通渠佬唔使喺網上面搵啦,嗰個人擺到明呃人,全部廣告都係佢嚟嘅

alice0606    發表於 20-7-8 06:43

水晶宮

回覆樓主:

幾時可以拉佢

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

bonnie8567 發表於 18-9-12 18:08
本來想搵個通渠佬,現今社會就梗係上網搵啦,問咗頭兩間湯師x,呂x父,我都覺得怪怪哋,點解佢哋講嘢語氣一 ...

侯爵府

回覆樓主

我都中過一次,成三千元,我有上過來講過遭遇,大家要小心d,佢哋次次條橋都係一樣

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

謝謝提醒。

侯爵府

回覆樓主:

呢個舖要推

男爵府

回覆樓主

複式洋房

小豬Pigpig 發表於 18-9-12 18:13
我都中過一次,成三千元,我有上過來講過遭遇,大家要小心d,佢哋次次條橋都係一樣
...

仲有佢哋啲廣告全部都係話自己有廿幾三十年經驗,香港九龍新界區區都有專人服侍大家,其實細心啲睇清楚,有一兩間廣告都係用同一啲相做出嚟,咁我就更加肯定網上面啲通渠佬全部都係同一班人啦

大宅

回覆樓主

我幾年前都試過,屋企人上網搵通渠,本來話600元,來到話如果好難就要1500元,來到整唔夠1分鐘,就細細聲話要用乜工具先整到,咁屋企人當然話好啦!結果整唔夠5分鐘就要收千5,話個樣工具就係收千5,仲話做之前就已經講咗,但根本就誤導!我上網睇過佢哋資料,好多公司都係同一個人,而且d人好惡,成個黑社會咁!

珍珠宮

15週年勳章

好似呢度都有JM講過類似case,
點都好, 多謝提醒

侯爵府

bonnie8567 發表於 18-9-12 18:31
仲有佢哋啲廣告全部都係話自己有廿幾三十年經驗,香港九龍新界區區都有專人服侍大家,其實細心啲睇清楚, ...

之前都有好多jm上來講,原來好多人都中過招

用戶要求終止服務

回覆樓主

佢都好誠實

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

回覆樓主

大宅

bonnie8567 發表於 18-9-12 18:08
本來想搵個通渠佬,現今社會就梗係上網搵啦,問咗頭兩間湯師x,呂x父,我都覺得怪怪哋,點解佢哋講嘢語氣一 ...

咁應該點搵先唔出事

水晶宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

你去oh yes有得整搵師父仲好過,至少有谷友用完堅冇問題又唔會當你係水魚咁湯
感激遇上你~

男爵府

kiko_mami 發表於 18-9-12 18:37
你去oh yes有得整搵師父仲好過,至少有谷友用完堅冇問題又唔會當你係水魚咁湯
...

都唔能夠肯定不是打手扮用家吧.
呢個谷超多是非,
全部所謂C父圍威喂.

禁止訪問

禁止訪問

侯爵府

騙徒嘅手法真係層出不窮

男爵府

回覆樓主

網上都好多人講通渠屈錢,東張幾時報道吓?

首頁
12345...10

尾頁

跳至