自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

頭先返工同個DHL速遞員同lift,我1x樓,佢2x樓,突然佢好大力dum低個袋,跟住好悔氣話"阻x住晒"(x係粗口),成架lift得我地2個人,即係講我啦,原本佢係背住我對住塊鏡,講完佢就"令"返過黎對住我,眼神超級唔友善,咁我都唔係善男信女,咪望實佢睇吓佢仲想點,到咗我個層我咪出lift囉,跟住聽到佢係入面鬧我死八婆,我真係把幾火,返黎即打去佢公司投訴佢.講真,我返工啫,停一層lift有幾耐,使唔使咁樣鬧人,咁憎人阻住佢咪學大劉咁請幾個security幫佢hold lift囉,仲要著住制服,我諗黎諗去都無理由唔投訴佢囉,我都驚佢報復架,但條氣真係頂住,晨早流流比人問候,離晒譜
20/1 2.95kg 23/4 6.3kg 6/9 8.8kg 23/2 3.65kg 23/5 7.27kg 23/3 5.35kg 20/7 8.1kg

大宅

DHL速遞好似係外判, 質素可能......算啦..唔好嬲!!

原帖由 fongmaomao 於 09-4-9 10:25 發表
頭先返工同個DHL速遞員同lift,我1x樓,佢2x樓,突然佢好大力dum低個袋,跟住好悔氣話"阻x住晒"(x係粗口),成架lift得我地2個人,即係講我啦,原本佢係背住我對住塊鏡,講完佢就"令"返過黎對住我,眼神超級唔友善,咁我都唔係 ...

禁止發言

好媽媽勳章 畀面勳章

男爵府

灣仔

20/1 2.95kg 23/4 6.3kg 6/9 8.8kg 23/2 3.65kg 23/5 7.27kg 23/3 5.35kg 20/7 8.1kg

男爵府

係呀...DHL係外判KA....

伯爵府

我返工果棟大廈,DHL佔左七層,日日返工放工食lunch就每層停,勁討厭呀。

首頁

尾頁

跳至