烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

大宅

二零零九年四月一日至六月三十日,九龍香格里拉大酒店Café Kool 呈獻「炫耀年齡」生日折扣優惠。閣下可於生日當天,按照您的年齡計算餐饗折扣比率(如52歲生日的賓客可全檯享有四八折優惠、63歲生日可享全檯三七折優惠,如此類推),與同檯親友共享午市或晚市自助餐和不含酒精飲品的生日折扣優惠。折扣優惠適用於連生日賓客在內六至十二位賓客。

此優惠須於生日當天享用,並且不適用於二零零九年五月九日及十日及二零零九年六月二十一日。須要提前訂座及須於結帳時出示身份證明核實。

Café Kool 開放時間為每日早上六時至午夜十二時,於早餐、午市及晚市供應自選菜譜及特色自助餐。訂座及查詢,請致電 2733 8753。

大宅

~小彤~

tks ! i want book it for my father 60 yrs old birthday !

別墅

頭先打去book23/4,都已經話無位~

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我頭先打去問21/4號又話無位, 佢話special既quota滿晒, 我問佢地一日有幾多個quota, 佢話唔講得, 佢話正價就重有quota, 其實呢d都係卓頭野, 跟本係度'吹水':;pppp:

大宅

咁唔好攪好過啦:;pppp:

原帖由 LongRyan 於 09-4-9 13:30 發表
我頭先打去問21/4號又話無位, 佢話special既quota滿晒, 我問佢地一日有幾多個quota, 佢話唔講得, 佢話正價就重有quota, 其實呢d都係卓頭野, 跟本係度'吹水':;pppp: ...

伯爵府

我上星期正日生日,就係打去book lunch buffet,原本諗住用hsbc 75折優惠,多口問左佢一句生日有咩著數,點知佢話4月開始左生日優惠,所以先book到,真係好平﹗

因為我有個親戚100歲,問個manager 係咪即係12位唔駛錢,只比加一,佢6月生日,我即刻幫佢book,點知都full左lu~

可能佢冇諗住咁多人book,promotion出左反應口又收番,真係cheap cheap,可能每日得1個quota都唔定lu~

複式洋房

我剛剛打去book 28/4 都話無位啊!

民房

Cafe Kool

而家問連13/5都話冇~~~

原帖由 pigleg薑 於 09-4-9 13:22 發表
頭先打去book23/4,都已經話無位~

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我諗根本日日都無quota, 只係想吸引d人去幫襯, 正'cheap'精.

大宅

BK Milk勳章

我打去問10/6 都無啦

洋房

My family did enjoy the benefit wor. Maybe we are just at the beginning of the promotion. We booked on 2/4 and had dinner buffet on 4/4. We had 84% off because my grandma was 84years old. And it's true, on that day, the restaurant was soooooo full. I saw several tables were celebrating birthday ga.

大宅

差不多日日都話無..我打去時佢都好似一聽話生日既promotion 即話爆晒...都唔似check左甘.....但話正價就有位law....我心諗如果唔無有discount 搵阿水去咩....$428一位喎....

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

車~~~咁大間酒店,做生意都做得咁小家. 整臭自己個名.

大宅

我今日打去問過,如果22/5生日優惠個隻,已經full晒,唔用折扣優惠就可以有位, E間酒店真係好CHEAP,

禁止訪問

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

係,超搵笨!咁孤寒就唔好做PROMOTION

子爵府

原帖由 bonbon123 於 09-4-18 12:05 發表
係,超搵笨!咁孤寒就唔好做PROMOTION

大酒店????

really too cheap!!!!!!!!

侯爵府

咁衰實做壞招牌al:;pppp:

男爵府

好媽媽勳章

別墅

我之前4月中已經book咗8/5生日當天下午食自助餐,我前兩日都打過電話去問確實留位情況喎,佢話晚上都有位,我都轉食晚市都有位,真係好彩

首頁

尾頁

跳至