夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

..

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

yuenng30 發表於 18-9-30 15:34
C6瞞住我番大陸一次 又俾我踢爆有玩搖一搖識女仔 發現左我話要離婚 佢話改 但再玩 第二次發現佢又話改 到依 ...

…………

珍珠宮

減齡達人勳章

是否你原諒他太容易,令佢根本就唔怕你知道,因佢道歉完,你又會原諒佢?佢咪一次又一次試你底缐!
我諗你要認真和他傾傾,如果佢真係珍惜你和小朋友,又唔想頭家散,點解可以令這件事第三次發生?

男爵府

層樓邊個名,如果唔係你名就要佢轉你名,將佢所有$俾你存,佢肯就俾佢守行為
男人對個家付出越多,越唔捨得放棄,如果佢再犯,你都唔使再俾機會佢

大宅

層樓佢名 因為自己同屋企人有物業 我都覺得佢係認為我原諒佢好易 所以佢就不斷做 我今次好認真同佢講離婚 同之後既安排 佢就不斷話唔想離婚 但我自己唔想將來成日怕佢會再玩

子爵府

畀面勳章

有啲人係唔見棺材唔流淚的。。
首先搞分居先,傾好條件,觀察兩年,行為良好就俾機會,唔得就離婚。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

一次又一次,有心會改就已經改左。
如果你會決定繼續落去,就踢爆佢都無意思,因為佢會覺得你會原諒無限次。

伯爵府

FennieMan 發表於 18-9-30 16:31
是否你原諒他太容易,令佢根本就唔怕你知道,因佢道歉完,你又會原諒佢?佢咪一次又一次試你底缐!
我諗你 ...

好難改,佢就係覺的你容易原諒佢先會咁

wcpcelia    發表於 18-10-2 14:52

瑪瑙宮

去到第三次都無代價要付, 一係你條死線定响第四次. 不過, 佢好尼味好難停 值唔值得原諒, 睇你自己.

翡翠宮

第2次已經決絕地完結
仲點會發生第3次

大宅

因為自己都有諗過有小朋友之後係冇乜點關心佢 所以都有自己檢討下 但好似禁講 發生第三次 我已經好攰 我唔想成日擔心 所以上黎講下等大家以旁人身份俾啲意見我

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

一而再 再而三,
唔可以再信佢。

男爵府

上哂癮你又原諒過,知你為左小朋友同樓唔會咁易走,邊會停。

大宅

章魚妹妹 發表於 18-10-1 03:51
上哂癮你又原諒過,知你為左小朋友同樓唔會咁易走,邊會停。

垃圾走得頭也不回?自己有物業有工作重新開始?

子爵府

回覆樓主:

照咁睇佢都唔只玩呢瓣 都玩得幾資深下 樓主保重身體先好過

珍珠宮

層樓無你名,離婚隨時比佢趕走,我寧願比印花税都要寫名落去

大宅

有一次就會有第二第三次,經驗之談,諗清楚自已想要嘅系咩,或者是否準備好在將來的五年,十年,甚至二十年都系呢種痛苦里糾纏??有魄力,就一拍兩散,如果迫于生活,惟有承受,吵,同承諾,系最最無用

男爵府

jeremylui83 發表於 18-9-30 18:29
有啲人係唔見棺材唔流淚的。。
首先搞分居先,傾好條件,觀察兩年,行為良好就俾機會,唔得就離婚。 ...

讚成。
呢個男人好明白老婆既處境。
樓又買埋仔又生埋, 走得去邊? 我就要出去滾, 睇你可以點?
樓主唔走比佢睇, 個男人係不會知道大獲。
咁易就原諒第三次, 小心以後玩到帶埋番屋企你都要啞忍。
就算佢唔搵番你了, 至少已經睇清呢個男人..
樓主仲後生, 仲有機會找到幸福。難道要忍多十幾二十年等人老珠黃才走嗎?

大宅

多謝大家意見我其實都想離婚 因為我唔想過啲成日擔心既日子

首頁

尾頁

跳至