自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

如果一個男人對個某個女人冇 x 慾望 , 由追呢個女仔果時己經覺得呢個女仔唔夠吸引 , 唔靚冇樣冇身材甚至覺得醜樣 , 只係其他方面(性格 , 人品等等) 吸引而追佢 , 咁呢個女仔好唔好同呢個男人一齊 ?

複式洋房

唔係好知,但係長年累月個男仔可能會比其他女人吸引

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

絶大多數男人都係用下半身唸野的, 咁你話呢

伯爵府

hebesiu 發表於 18-10-7 23:13
如果一個男人對個某個女人冇 x 慾望 , 由追呢個女仔果時己經覺得呢個女仔唔夠吸引 , 唔靚冇樣冇身材甚至覺 ...

諗起方中sir同莫港姐

男爵府

如果一個男人對個某個女人冇 x 慾望 , 由追呢個女仔果時己經覺得呢個女仔唔夠吸引 , 唔靚冇樣冇身材甚至覺 ...

除非個男人本身唔得,唔係的話,放棄吧!

複式洋房

咁個女仔鐘唔鐘意先,
如果係鐘意慨why not?
個女仔係咪本身唔識打扮?
如果本身唔打份好難會有人欣賞外在,
現在有人欣賞係內在,不是重好嗎?
外在可以變,
但內在好難便。

大宅

fivebeanrice 發表於 18-10-7 23:33
諗起方中sir同莫港姐

莫港姐真人都幾ok喎可能唔上鏡啫

有朋友性格好好但無樣無身材,嫁咗人的好快就因小三而離婚
抱抱BB

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

…………

珍珠宮

咁樣即是女仔生得醜樣就無希望

伯爵府

其實呢d評語係女仔覺得定個男講出口?

子爵府

fivebeanrice 發表於 18-10-7 23:33
諗起方中sir同莫港姐

莫小姐有雙美腿的

子爵府

anna59 發表於 18-10-7 23:53

情人眼裡出西施!

伯爵府

回覆樓主:

外在唔鐘意鐘意內在喎
呢d仲唔係真愛?

公爵府

anna59 發表於 18-10-7 23:53

男人並唔係淨係對美女先有性欲的。
而醜到完全提唔起興趣的並不多。

公爵府

要睇你追求d咩
覺得唔理好醜點都要嫁一次既咪試下一齊囉。

不過,如果個男人連掂都唔想掂你仲同你一齊,一係為錢結婚,一係性能無能,一係佢根本係gay既。

我諗唔到有其他可能性

子爵府

正常男人唔會因為性格人品好而追醜女⋯⋯醜女有錢或者事業幫到手就好難講

wcpcelia    發表於 18-10-8 12:08

子爵府

siuying705 發表於 18-10-8 00:01
男人並唔係淨係對美女先有性欲的。
而醜到完全提唔起興趣的並不多。

你啱!

男人天生自己會肚餓的, 肚餓時身邊有乜就食乜, 除非真係啃吾落!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

fivebeanrice 發表於 18-10-7 07:33
諗起方中sir同莫港姐

莫小姐真人係身裁好好加長腿,亦非出面D人講到咁醜樣。

P.S.我見過莫小姐真人,亦見過方中Sir真人,方係有型但唔算高。

花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

珍珠宮

觀乎,這個男人是欣賞這個女人的內在,不如只做朋友丶知己,起碼暫時這樣。

珍珠宮

有些男人無女朋友,不理好醜,就求其追一個先,到識左個好樣D嘅,又飛左個醜嘅

首頁

尾頁

跳至