懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

追post睇到呢兩位醫生都多人講
林勇行$4200
劉子健 唔記得$3500定$3800
兩個都好貴,
睇到其他有母胎學資格嘅醫生大約$2000-$2500,
照結構需唔需要揾咁貴?

水晶宮

SsNn 發表於 18-10-9 00:34
林勇行$4200

好難講話有冇需要㗎喎。我相信平啲嘅醫生都絕對唔會求其照的,都可以信賴。特別貴嘅係因為佢地被視為呢方面嘅權威。

我自己搵林, 純粹因為本身婦產科醫生推薦同寫轉介,我費事另外搵其他人。我喺政府生,唔介意私家產檢花多啲錢。

男爵府

林勇行$4200

當年婦科醫生都refer林勇行。我嗰次咁啱撞正佢要接生,臨時改早一個鐘,最後亦只是照咗8-9分鐘。可以話佢因為好有經驗,所以一睇就知冇問題,但站在比幾千蚊的病人的角度⋯ 我心裡都有少少懷疑佢到底有沒有睇清楚。

如果有其他人推介的醫生,我覺得唔需要執著名氣大的醫生。

侯爵府

回覆樓主:

我睇林醫生,只可以講林醫生係超值,當日幫我做結構做左兩個半鐘,前後睇左4次,佢其實睇第1-2次已經照完所有野只差腦橋,佢為左照腦橋用左佢一個半鐘時間,佢同我講佢話睇到少少無問題,但佢想睇清楚d,因為關乎個腦,期間佢好有耐性,用不同方法幫我照,真係照到佢滿意先放我走,佢係貴但绝對係物有所值,如果我有下胎都一定會揾佢

別墅

林勇行$4200

我自己本身產檢係搵林醫生
所以結構都搵佢照
佢好有經驗 但會照得好快
不過我結構都照左兩個幾鐘
政府照左6個鐘都係懷疑
但林醫生一照就有問題

大宅

EstrellaDamm 發表於 18-10-9 00:57
好難講話有冇需要㗎喎。我相信平啲嘅醫生都絕對唔會求其照的,都可以信賴。特別貴嘅係因為佢地被視為呢方 ...

原本一直心大心細,睇左幾個jm留言,我都決定唔再諗喇,book林醫生

大宅

SVbaby 發表於 18-10-9 01:43
當年婦科醫生都refer林勇行。我嗰次咁啱撞正佢要接生,臨時改早一個鐘,最後亦只是照咗8-9分鐘。可以話佢 ...

你個情況又真係有d難接受,咁貴揾佢就係想照清楚、買個安心

大宅

freshrose 發表於 18-10-9 08:22
我睇林醫生,只可以講林醫生係超值,當日幫我做結構做左兩個半鐘,前後睇左4次,佢其實睇第1-2次已經照完所 ...

我都見到好多人讚林醫生好細心,我都打左電話去book

大宅

syl_yw 發表於 18-10-9 18:40
我自己本身產檢係搵林醫生
所以結構都搵佢照
佢好有經驗 但會照得好快

Thanks jm建議,我book左喇

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

我都睇過林醫生,佢真係好有經驗,而且為孕婦著想,係位好醫生

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

SsNn 發表於 18-10-9 19:20
我都見到好多人讚林醫生好細心,我都打左電話去book

咁就好
佢好好㗎,我產檢同開刀都好放心搵佢

首頁

尾頁

跳至