自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

請問有冇人喺岩岩16,17號hkxxmall做鴻福堂65折時買左$50禮券(1套11張)?
你們收到貨嗎?
我老公16號買左1套,仲有其他急凍食品,全部都係倉存即送的
揀左今晚去門市自取,但今天下午見到全部都仲未出貨
我以為自己唔好彩啦,㩒去睇下貨品評語其他客人收到未
見到好多人都收唔到呢套禮券,淨係收到涼茶券湯券嗰d
真唔明佢做大型promo時唔係確保足夠貨量既咩?電視見佢賣晒廣告鴻福堂65折

其實上次幫襯佢買其他貨到店自取都係取貨當天都未出貨,咁佢做咩仲要人揀送貨時間?
如果送上屋企遲既都體諒佢可能多單送唔切,但已經揀門市自取都要遲唔知咩玩法

子爵府

回覆樓主:

我買咗,但約咗明天送貨啊!

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

牛牛bb 發表於 18-10-18 19:14
我買咗,但約咗明天送貨啊!

你去望下評價嗰度,呢兩日買既10個有9個都收唔到,中晒伏
我揀今晚自取,今天下午都未出貨,離晒大譜唔知仲要等幾耐

翡翠宮

回覆樓主:

攞唔到貨可以退錢嗎?

子爵府

瑤瑤~ 發表於 18-10-18 19:26
你去望下評價嗰度,呢兩日買既10個有9個都收唔到,中晒伏
我揀今晚自取,今天下午都未出貨,離晒大 ...

見到你個帖已經睇咗,唔知咩問題呢…好離譜喎!

但係你係連其他貨品都未有得攞嗎?

珍珠宮

peony_so_hk 發表於 18-10-18 20:54
攞唔到貨可以退錢嗎?

如果你同一張單其他貨收到,淨係收唔到呢個coupon, 可以去回報商品問題嗰度反映返叫佢補發或者退錢

珍珠宮

牛牛bb 發表於 18-10-18 21:12
見到你個帖已經睇咗,唔知咩問題呢…好離譜喎!

但係你係連其他貨品都未有得攞嗎?

係呀,買左coupon及幾件急凍食品,全張單都未發貨,但揀左今晚自取的
你聽日如果收到,可唔可以上黎報告下?
thx

子爵府

瑤瑤~ 發表於 18-10-18 21:17
係呀,買左coupon及幾件急凍食品,全張單都未發貨,但揀左今晚自取的
你聽日如果收到,可唔 ...

好呀…我聽日話你知!

侯爵府

我都係,今日送貨,買其他野,其他券都有,只係欠鴻福堂$50券

男爵府

即係米遲少少會收到?係米可去分店拎?咁唔洗咁心急啦。(路過)

珍珠宮

sfuhsg 發表於 18-10-18 21:47
我都係,今日送貨,買其他野,其他券都有,只係欠鴻福堂$50券

請問你係送上門定係門市自取?
佢有冇話叫你點做?

珍珠宮

teaspoon 發表於 18-10-18 22:00
即係米遲少少會收到?係米可去分店拎?咁唔洗咁心急啦。(路過)

多謝你意見先,我係一落單已經揀左門市自取
請問你幫襯過佢未?
其實唔係心唔心急的問題,而係佢次次都叫人揀送貨時間,d時間係佢offer出黎既
揀完又做唔到咁揀黎做乜?
唔止係遲到咁簡單,係連貨都未發,仲喺佢個倉度
今次仲要唔知等到幾時先出到貨(咁多人中伏),淨係叫你等,錢就識收,火都黎

男爵府

瑤瑤~ 發表於 18-10-18 22:11
請問你幫襯過佢未?
其實唔係心唔心急的問題,而係佢次次都叫人 ...

我厚多士路過炸,我未買過鴻福堂換coupon呢啲呀。你唔好咁火啦。

珍珠宮

teaspoon 發表於 18-10-18 22:18
我厚多士路過炸,我未買過鴻福堂換coupon呢啲呀。你唔好咁火啦。

好,謝謝你

男爵府

大廚勳章

回覆樓主:

我買左湯卷同甜品卷,已經收到貨

wcpcelia    發表於 18-10-19 15:21

侯爵府

瑤瑤~ 發表於 18-10-18 22:04
請問你係送上門定係門市自取?
佢有冇話叫你點做?

送上門,送貨哥哥走左我先知少左
用app回報漏左要求補送咋

男爵府

回覆樓主:

我以前都試過,佢做大特價既時候買野真係就算你揀左時間都無貨到,最後遲左4日,所以如果好趕住用就唔好太相信佢d時間
(我都係門市自取,仲係特登要搭車去,搞到去左2次)

男爵府

請問你幫襯過佢未?

其實有時係供貨商問題,即係鴻福堂,佢無貨俾hktv,咁都無辦法,佢遲d會補送或者退款。
我幫襯左3年幾,次次都好有交帶,上兩個星期買多士爐,供貨商無貨,送貨的哥哥送其他貨俾我的時候,不停向我解釋同道歉,可能我地熟啦,因為我最少一星期買一次,送貨送到熟曬。
之前我試過月餅券無貨,之後都會再送過嚟,如果屋企無人就麻煩小小,我屋企長期有人就覺得無問題。
希望我的經驗幫到你

子爵府

請問你幫襯過佢未?

其實你未攞貨都還好少少, 最多收唔到貨退款或遲d收貨, 但係見有d客戶收到其他涼茶券和湯券, 收唔到50元現金券都幾麻煩, 都唔知點跟
不過下次你取貨時都即場check check d券係咪齊

伯爵府

雖然係約左時間拎,但通常我都會睇清楚係咪到齊先去拎貨,未齊咪唔拎住囉,我又冇所謂,大不了退款

首頁

尾頁

跳至