自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

我只諗起國產凌凌柒

https://www.hk01.com/%E8%B2%A1%E7%B6%93%E5%BF%AB%E8%A8%8A/248370/%E5%B0%96%E6%B2%99%E5%92%80%E6%B4%B2%E9%9A%9B%E9%85%92%E5%BA%97%E7%BF%BB%E6%96%B0%E5%BE%8C-%E5%B0%87%E5%9B%9E%E5%BE%A9%E8%88%8A%E5%90%8D%E9%BA%97%E6%99%B6-%E7%AE%A1%E7%90%86%E5%B1%A4-%E5%93%81%E7%89%8C%E5%8F%97%E6%B8%AF%E4%BA%BA%E5%96%9C%E6%84%9B?fbclid=IwAR1jYCqj1UT6WdUnI8P-0QbCDH1-BfXZqrHZMwXqzpmd0QJ5-qmZwcWKtmA

子爵府

焱焱焱焱 發表於 18-10-19 13:24
我只諗起國產凌凌柒

當年麗晶係經典,高級,聽到改咗名之後,覺得成個級數唔同咗咁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

侯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章

麗晶好聽好多

大宅

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

洲際賣咗盤俾人 改返麗晶幾好

JD930    發表於 18-10-19 15:45

珍珠宮

mei524 發表於 18-10-19 15:06
麗晶好聽好多

點都係洲際好聽高級啲,多過同條屋村或其他野同名?

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

JD930    發表於 18-10-19 15:46

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

洲際....., 無特色.

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

焱焱焱焱 發表於 18-10-19 13:24
我只諗起國產凌凌柒

睇你標題時正想入嚟講呢句

侯爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

鍾意洲際多d
高級d

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

講州際我會唔知喺邊, 叫返麗晶好好多
總有離別的時候

珍珠宮

思澄爸爸 發表於 18-10-19 15:03
當年麗晶係經典,高級,聽到改咗名之後,覺得成個級數唔同咗咁

同感

大宅

今日之前,其實我一直都唔知係同一間嘢嚟

wcpcelia    發表於 18-10-19 16:53

大宅

唔......我只知佢叫洲際,而唔知佢叫麗晶......麗晶淨係諗起國產零零柒.......downgrade左好多........

大宅

回覆樓主:

麗晶有感情D。

珍珠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章

珍珠宮

回覆樓主:

洲際個名高級好多

公爵府

hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

改名前或後都未幫襯過

男爵府

回覆樓主

覺得洲際高級啲嘅,只係無喺喺麗晶全盛時候生活過

October.    發表於 18-10-21 22:59

首頁
12345...7

尾頁

跳至