自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

家居固網電話,$55/月....簽18個月,包來電顯示,待接等功能........ok唔ok??

:-P  :-P  :-P

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 samantha821 於 09-4-14 14:51 發表
家居固網電話,$55/月....簽18個月,包來電顯示,待接等功能........ok唔ok??

都ok呀,平啦,我5月到期我係呢道睇到有人話66蚊添已經平,你55蚊仲平呀,佢地比我每月減22蚊咋,而家我未續約,如果平唔到比我就cut左算啦.

珍珠宮

原帖由 samantha821 於 09-4-14 14:51 發表

點交法??隔月交110???mouth: 有冇tele no.?

大宅

好媽媽勳章

想請問我6月到期佢是否5月到就打嚟,如要cut又係唔係5月就要交from話唔續約,又會否佢自動續約唔通知thx

大宅

原帖由 tkkmama 於 09-4-14 15:11 發表
點交法??隔月交110???mouth: 有冇tele no.?

係呀,我係隔月交110咁呀!!
原來55係ok,我一陣打電話confirm先!多謝大家!!

大宅

原帖由 rainrain556 於 09-4-14 16:50 發表
想請問我6月到期佢是否5月到就打嚟,如要cut又係唔係5月就要交from話唔續約,又會否佢自動續約唔通知thx

我三月中完約,佢都無打電話比我!係自動交110一個月但無約既,可以隨時cut!

複式洋房

呢度有更加平.

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1242831&extra=&page=47

原帖由 samantha821 於 09-4-14 17:03 發表

係呀,我係隔月交110咁呀!!
原來55係ok,我一陣打電話confirm先!多謝大家!!

首頁

尾頁

跳至