想生BB

跳至

首頁
12345...9

尾頁

大宅

各位個個月等bingo..就黎痴線的姊妹入黎發洩下啦!

個個月一體溫高又或者m遲過就以為自己會bingo...個個月都買枝驗孕棒黎驗...都吾知浪費幾多金錢...未bingo已經痴痴地...如果bingo咪發神經 有d人想要就無,,,吾想要就一個接一個甘黎...有左吾要....一係被人遺棄..一係一出世被人用各種方法殺掉....天呀........ :evil: 天理何在..... ....個個月同自己講放鬆放鬆..吾好甘緊張...升呀升呀....痴線la 大家有同感ma?/
annie ;-)

複式洋房

Re: 各位個個月等bingo..就黎痴線的姊妹入黎發洩下啦!

我今個月宣佈失敗了, 明明cycle是39日, 突然昨晚day30來m, 唉.... 唯有再努力過, 我不再量體溫了, 好煩, bb有就有, 無就算吧.

複式洋房

Re: 各位個個月等bingo..就黎痴線的姊妹入黎發洩下啦!

jewel, annietsang:

我都有同感. 不過自從上個月失敗後, 我同我先生商量如果有緣再生多一個便好, 如果只有囝囝都已經要心足. 所以今個月開始我們只會兩,三天做一次, 但不過時時計何時排卵.
[

子爵府

我生第一個時,一個月時間就bingo,因為個時用口水測試,成日見到有樹葉形咁,咁咪同老公講好似排卵,點知日日都叫老公做,做左一個月,唔知老公有無腳軟,不過bingo左佢有十幾個月都唔駛做,食自己.

而家我就用排卵捧,因唔想個衰佬咁慘日日做,而家幾個月都未有起色,我唔係好明,由m第一日計,第8日已check到排卵,咁早就排卵,有些又話月中先有,其實排卵捧可唔可靠呢!

大宅

annietsang,

唔好比自己咁大壓力啦,你要學識放鬆至得架......
有mc表示有希望......
加油...
emily200323 [img align=left]http://hk.geocities.com/aphek03/pekkle/wallpapers/gif/6.gif[/img]

大宅

我重成日發夢量體溫tim呀, 好驚真係會黐線!

複式洋房

總知一切隨緣啦. :mrgreen:
[

洋房

報到.
我這個月m遲十天啦, 幾天前test過, negative, 己經book 醫生 check check. 我都整天發夢抱/生BB. ?-( ?-( ?-(
I love my 超可愛dog BB

子爵府

我諗住下個月吾量體溫啦, 攪到成日發夢量體溫, 昨晚先又再發夢量體溫, 仲醒完再夢過, 真係痴線.

複式洋房

大家唔好痴線or準備入青山住,好大機會 o係你唔想再量體溫, 唔再晒$買排卵棒, 唔再在意d分泌多少, 唔再用淫威半強姦個老公時, 你就會不知不覺間d m遲遲唔come, 發現原來bingo左......哈哈哈哈 :lol: :lol: :lol: :lol:
....其實我已經痴左 ?-(

子爵府

nicnic小主

其實我已經痴左? 其實你已經BINGO左???????

複式洋房

badegg,
如果我真係bingo左, 就唔會痴左啦! 我都係發下夢咋, 如果真係bingo, 第一時間o係bk公告!
bagegg & 各姊妹, 努力呀, 正義既朋友, 正義既超人!!(真係痴左!!! ?-( )

子爵府

nicnic小主

放心啦, 好快到你啦, 呢輪呢度好旺呀, 好多人bingo, d旺氣過左好多過來, 我地都有d旺氣.

複式洋房

badegg,
希望大家一齊中, 然後再產前產後&揍仔再傾餐飽
你唔再量體溫, 咁用咩方法呀?真係順其自然?會唔會難中d呀?一個cycle得一day排egg wor? 不過好似買mark six咁係你中就做1次都中!
good luck

子爵府

nicnic小主

我量埋今個月已經量左四個月喇, 好鬼死煩, 量到個人無晒心機. 仲攪到個人成日訓得吾好, 下個月收工, 等自己有覺好訓丫.

大宅

badegg,

yeee, 咁橋, 我琴日先發夢量體溫 :evil: :evil: :evil: , 醒之後重問自己究竟量體溫未, 死唔死! :evil: :evil: :evil:

子爵府

weewee

係呀,係呀, 同你係完全一樣呀.

複式洋房

看來量體溫反而增加自己的壓力, 可能會是反效果 ?-(
[

子爵府

2024年龍年勳章

我咪就係好似素素所講個重, 量體溫反而增加自己的壓力. 所以無量體溫好耐, 每月只用排x捧..我試左成年都未bingo呀... :cry: :cry:

禁止訪問

首頁
12345...9

尾頁

跳至