想生BB

跳至

首頁
12345...9

尾頁

複式洋房

Re: 各位個個月等bingo..就黎痴線的姊妹入黎發洩下啦!

annie,
我等緊你好消息, 唔駛心急, 可能係未咁快驗到姐.

大宅

Re: 各位個個月等bingo..就黎痴線的姊妹入黎發洩下啦!

twinsduck
thx...我都想有好消息公佈......但.....我沒信心..差不多4年了...有一早有la....老公吾肯去驗精....無符
annie ;-)

複式洋房

annie,
d人話生過一個, 唔=可以生到第二個, 第三個......,
同樣道理, 你個4年無, 唔=今次無, 所以根本bb呢家野係無話一定既, 比d信心, 已經過左咁多日, relax d, 等多幾日再去驗, 話唔定就係咁bingo左呢.

大宅

twinsduck
唯有同自己講...甘早驗不到....看看明天體溫如何la.....i sleep la 88

annie ;-)

複式洋房

annie,
我都zzz la, 88

男爵府

baby7088

多謝你呀, 我都知有得醫, 所以咪一路睇緊中醫囉. 但進展得好緩慢, 而且他的身體一向不好, 所以我都唔敢亂比藥佢食.

咁你宜家點呀, 仍在努力還是已經好運("孕"國語音)了.

大宅

twinsduck
今日體溫36.80...已遲了4day
annie ;-)

別墅

Winnie_C,

我今個月仍在努力(其實我個個月都係),今日好可能係egg day ,因為係day 11,之前都係徘徊响36.1至36.3,but today 35.91。

伯爵府

annietsang 寫道:
twinsduck
今日體溫36.80...已遲了4day

annietsang,

你打算幾時再test ar?

大宅

annietsang,

遲左四日喎...有機呀..有機呀..祝你成功呀

別墅

annietsang,

保持呢個水位,bingo在望呀!!

複式洋房

由去年12月到現在,量體溫已成為生活一部份,好似上引一樣,唔量唔安樂.
即使做人工受孕時醫生叫我唔使量,因為佢會monitor住D egg情況,但我每朝仍然不知不覺地拿起支探熱針....
個個月睇住體溫上上落落....心情亦起伏不定,大上大落...
?-( 唉!!!依家又開始等運到,要等到月尾咁耐...日子真難過...

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

我都係失敗者 .....
今個月再努力 , 但心情就無甘興奮 .....
maybe 囡囡今個月既 interview 表現都好差 ! :-(

別墅

其實我都是想有bb,但我又唔會像你們咁,你知嗎?想要bb要看相方的心情好多因數囉,我覺得順其自然,隨心,是要講緣份,
你地唔信呀,如個bb有緣要做你的子女,一定會是你.
這樣,你們應該會開心一點,我想你們再這樣,未到有bb都己經去了青山了
:cry: 別慣我直言

複式洋房

你都講得對.
但有時D野要自己爭取,無理由嘜都唔做,唔通個天會變個BB比你咩..年紀都唔細啦...起碼自己同老公都有盡過力對自己有個交待...到時真係冇咪冇囖..

大宅

day1.....36.55(m)
day2.....36.55
day3.....36.50
day4.....36.44
day5.....36.64
day6.....36.56(完)
day7.....36.46
day8.....36.56(do)
day9.....36.54
day10.....36.51
day11.....36.55(do)
day12.....36.53
day13.....36.56
day14.....36.54
day15.....36.59(d0)
day16.....36.51
day17.....36.49(egg day)
day18.....36.69(do)
day19.....36.62
day20.....36.76
day21.....36.44
day22.....36.49(do)
day23.....36.66
day24.....36.53
day25.....36.62
day26.....36.64
day27.....36.71(go to bar飲酒)所以day28有影嚮
day28.....36.50
day29.....36.76
day30.....36.90
day31......36.98
day32....36.82
day33.....36.60(早上用棒驗...沒bingo
day34....36.96
day35....36.81
day36.....36.85(水狀分秘)
週期31-32
annie ;-)

大宅

ew911
過多7日再test
annie ;-)

伯爵府

dododo 寫道:
由去年12月到現在,量體溫已成為生活一部份,好似上引一樣,唔量唔安樂.
即使做人工受孕時醫生叫我唔使量,因為佢會monitor住D egg情況,但我每朝仍然不知不覺地拿起支探熱針....
個個月睇住體溫上上落落....心情亦起伏不定,大上大落...
?-( 唉!!!依家又開始等運到,要等到月尾咁耐...日子真難過...

dododo.

我都覺得量體溫有少許壓力,但係唔量有唔放心, 心大心細 我今個月都本來打算唔量,點知.......... :cry: 好似係一樣.....都係不其言就拿起支探熱針....現在都係等運到!不過我覺得今次唔大希望....因為d 體溫時上時落. ?-(

伯爵府

yy7352 寫道:
其實我都是想有bb,但我又唔會像你們咁,你知嗎?想要bb要看相方的心情好多因數囉,我覺得順其自然,隨心,是要講緣份,
你地唔信呀,如個bb有緣要做你的子女,一定會是你.
這樣,你們應該會開心一點,我想你們再這樣,未到有bb都己經去了青山了
:cry: 別慣我直言

yy7352 ,

我相信你都應該係開始唔係太待.....當人好似我咁try左幾個月都未得,你就唔會咁講."順其自然,隨心,是要講緣份".

伯爵府

annietsang 寫道:
ew911
過多7日再test

annietsang,
祝你bingo!

首頁
12345...9

尾頁

跳至