網購天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

格蘭仕,美的,一千樓下有交易,寫話係變頻,用光波管,請問有冇jm用過?謝謝

大宅

irhk 發表於 18-10-26 20:19
格蘭仕,美的,一千樓下有交易,寫話係變頻,用光波管,請問有冇jm用過?謝謝
...

買左 當一部無得較温度的焗爐加微波爐係可以接受

象牙宮

irhk 發表於 18-10-26 20:19
...

能蒸, 烤 + 微波 perfect
呎寸也适中。
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

mimishan 發表於 18-10-27 01:32

變頻 - 是根據"食物"而改變溫度, 火力。智能嘛。
55*45*35cm 空位

香港 無內地 微波炉咁多選擇。
香港 推蒸焗炉多。

理性討論交流者。

子爵府

mimishan 發表於 18-10-27 01:32

請問是否溫度會唔準?謝謝!

333s 發表於 18-10-27 08:17
變頻 - 是根據"食物"而改變溫度, 火力。智能嘛。
55*45*35cm 空位

謝謝你的推介,型號真的太多了,睇到眼花,但唔多見有熱風對流烤焗型號,多數係光波管。

別墅

有冇人知呢啲什麼"微蒸烤"即係咩意思???
複製訊息後, 打開手機淘寶 : ¥DWLDbSG4SD0¥

象牙宮

卡邦尼意粉 發表於 18-10-27 20:28
有冇人知呢啲什麼"微蒸烤"即係咩意思???
複製訊息後, 打開手機淘寶 : ¥DWLDbSG4SD0¥

微波炉 : 带蒸 和 烤的, 烘的。

理性討論交流者。

首頁

尾頁

跳至