自由講場

跳至

首頁

尾頁

洋房

上次搬屋, 不但整爛左我塊鏡唔賠, 搬回家時, 風扇跌爛左, 一個箱唔見左, 打電話他們客服, 話會幫我們找, 但最後都係找不到, 又唔賠.

伯爵府

回覆 superwai123 的帖子

嘩,堅恐怖!

洋房

初時覺得佢地工人全是香港人, 細心D, 有責任心, 有手尾D. 搬完後, 我覺得自己咁的想法是大錯特錯. 好後悔. 我想提醒各位不要選佳運 (A-one) 搬運, 好恐怖

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

謝謝提醒

男爵府

我嘅經驗同樓主完全相反,佢哋需然較貴,但做事交帶,又唔會臨事加價或强索士,貴都係值得。其後我阿媽搬屋都要揾番佢哋,重要指定嗰一隊人。

洋房

回覆 afternoontea372 的帖子

是交帶呀, 會打電話同你講整爛左你塊鏡, 仲問你要不要tim. 但又沒有扣返倉租或其他補償. 比咁貴, 結果他們遺失了我一個真貴的箱子. 打爛了我塊鏡, 整爛了我把風扇. 真是貼錢買難受呀.可能他公司有些team 真係做事好好的, 可惜我遇不到.

如果我下次再選搬運公司的話, 我一定選網上一點負評都沒有的. 我不想博, 這次來的工人是不是好服務的

瑪瑙宮

大廚勳章

superwai123 發表於 18-11-3 18:45
回覆 afternoontea372 的帖子

是交帶呀, 會打電話同你講整爛左你塊鏡, 仲問你要不要tim. 但又沒有扣返倉租 ...

其實真係有完全無一點負評的運輸?

就如順豐。。。都有人話好(我個人用好次也滿意)有人拍枱狂插(呢道bk都睇吾少)。。。

好多時我覺得樹大有枯枝。。好難避免。。。但如果自己今次中伏一定無下次
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

洋房

回覆 seaheart88 的帖子

世界咁大, 一定會有的. 信我啦.. 這間真係很pk. 用了你會後悔

子爵府

我和親友幫襯過total 1x-20 次,好滿意啊!
所有搬運工人都細心又算c 文。我張牀爛了又幫我Fix
雖然貴少少但老公指明要用 A-one

公爵府

虎到金來勳章

我岩岩昨天試完邦X搬運,有讚無彈。

大宅

我同朋友搵慶豐搬屋的,我自己搬時同介紹比朋友時都上網查過只有好多好評,搬完又真係覺得呢間好完美,我朋友早兩個月搬完都讚不絕口而且仲上埋佢Facebook like佢地

首頁

尾頁

跳至