自由報料

跳至

首頁
12345...8

尾頁

子爵府

• 本推廣適用於2018年11月1日至2018年11月30日,包括首尾兩日(「推廣期」)。
  • 本推廣適用於所有由香港上海滙豐銀行有限公司(及其繼承人及受讓人)(「本行」)於香港發出的港幣個人基本卡及以港幣戶口簽賬的銀聯雙幣信用卡個人基本卡(「合資格信用卡」)的持卡人(「持卡人」)。持卡人須下載HSBC HK Reward+ (「Reward+」)及登記滙豐個人網上理財以享本推廣之優惠。
  • 於推廣期內,持卡人經Reward+內的「賞付款」功能,繳付於以下「指定商戶」的合資格交易(定義見下列第4條),每$1「獎賞錢」可作繳付港幣2元簽賬(「優惠兌換率」)。
    i. 香港淘寶及天貓(world.taobao.com)及其應用程式(淘寶Lite及手機淘寶)(「淘寶及天貓」)

Cheuk2012    發表於 18-11-7 00:05

伯爵府

熱血勳章

回覆樓主:

嘩,夾埋雙11

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

謝謝分享

子爵府

岩岩去百佳用晒D分,早知留嚟淘寶啦

wcpcelia    發表於 18-11-2 17:56
jolee    發表於 18-11-1 10:36

侯爵府

MommyPanel勳章

TamaCat 發表於 18-10-31 23:30
  • 本推廣適用於2018年11月1日至2018年11月30日,包括首尾兩日(「推廣期」)。
  • 本推廣適用於所有由香 ...

• 但要俾3%信用卡手續費嗎?

侯爵府

MommyPanel勳章

Miss.Hui 發表於 18-10-31 23:53
    嘩,夾埋雙11

淘寶,要俾3%信用卡手續費嗎?

大宅

vevenuc 發表於 18-11-1 01:00
    淘寶,要俾3%信用卡手續費嗎?

侯爵府

• 有terms and conditions 嗎?

男爵府

• 原來仲有美心,東海堂,Sogo

大宅

MayJoeydd 發表於 18-11-1 08:36
    原來仲有美心,東海堂,Sogo

正 可以買coupon?

珍珠宮

https://www.redhotoffers.hsbc.co ... -with-rc-promotion/

https://www.redhotoffers.hsbc.co ... rms-and-conditions/

公爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 環保接龍勳章 陪月勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

珍珠宮

熱血金章

回覆樓主:

hsbc對人仔,匯價如何?有人知道嗎?
    我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
    唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

大宅

i. 香港淘寶及天貓(world.taobao.com)及其應用程式(淘寶Lite及手機淘寶)(「淘寶及天貓」)、
    ii. 香港崇光(香港)百貨有限公司之實體分店及網上商店(「崇光百貨」)、
    iii. 香港arome 東海堂之實體分店及網上商店(「arome 東海堂」)、
    iv. 香港美心西餅、Maxim's Cake Lab及Bakery Café by maxim's cakes之實體分店及網上商店(包括應用程式)(「美心西餅」)、
    v. 香港Paper Stone之實體分店(「Paper Stone」)、
    vi. 香港URBAN BAKERY WORKS、URBAN Cafe Commune、URBAN City Diner及URBAN Café 之實體分店(於香港Market Place by Jasons、3hreeSixty及Jasons Ichiba的URBAN 及Bake n Take之實體分店除外。)(「URBAN」)。

好似combine 計

水晶宮

回覆 Candy_CHUNG_LAU 的帖子

東海堂 / 美心現金卷可以? 見條例冇寫

珍珠宮

achan888 發表於 18-11-1 10:50

東海堂 / 美心現金卷可以? 見條例冇寫

冇話唔得就即係得啦

不過我認為用o係sogo / taobao 比較好

男爵府

Candy_CHUNG_LAU 發表於 18-11-1 11:00
    冇話唔得就即係得啦

不過我認為用o係sogo / taobao 比較好

sogo thankful week

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

回覆樓主:

唔知經支付寶比當唔當?
    通常經支付寶用hsbc

水晶宮

謝回覆

男爵府

taobao今個月用信用卡免手續費, 好似用sogo會抵d

首頁
    12345...8

尾頁

跳至