意見反饋
義工

想生BB 今日: 15|主題: 98683

跳至
向姊妹求教- 男人射唔出

洋房

國民生產總值:61

結婚近三年,最近先開始認真計劃生b.
婚后因工作繁忙加上家務而性慾減少,老公也性慾不高,一個月只dodo一至兩次,就算行埋同容易dodo十五分鈡都射唔到。好幾時前戲緊亦會軟下來要我去整番硬。唔知系咪以前diy太多。睇過中醫建議先用口,都無助。

有無姊妹請教可以點做。多謝。

王國熱話
陪月一站請陪月質素好嗎?
陪月員市價
坐月餐
月子餐揀邊間好?

大宅

國民生產總值:1319

反而我老公係插入一分鐘就內射左,所以我好難有高潮

洋房

aryan412 發表於 18-11-6 15:53
反而我老公係插入一分鐘就內射左,所以我好難有高潮

成功做人吗?

大宅

國民生產總值:1319

decemberain 發表於 18-11-6 16:19
成功做人吗?

未,試左兩年,醫生話內射到就無問題。

大宅

國民生產總值:2006

decemberain 發表於 18-11-6 15:09
婚后因工作繁忙加上家務而性慾減少,老公也性慾不高,一個月只dodo一 ...

除咗身體,心理方面都係好大因素,因為你好想要BB,間接令到你先生个压力升高。 可能要用偉哥幫助勃起時間,當硬嘅時間長左,咁係做嘅時間就唔會咁快軟。

洋房

mwsiipb2 發表於 18-11-6 18:01
除咗身體,心理方面都係好大因素,因為你好想要BB,間接令到你先生个压力升高。 可能要用偉哥幫助勃起時間 ...

平日都無咩奌做,所以do親我地都好難無期望。

大宅

decemberain 發表於 18-11-6 18:22
平日都無咩奌做,所以do親我地都好難無期望。

你試下搵日放假,瞓飽先至做,我同我partner就有時早上做,有時下午茶時間做, 因為想等精神啲先做。

洋房

mwsiipb2 發表於 18-11-6 18:25
你試下搵日放假,瞓飽先至做,我同我partner就有時早上做,有時下午茶時間做, 因為想等精神啲先做。
...

Thx. 撞正排卵期個日大家要返工點算?有時個朝先test到突然多LH.
用好難兩個都請假。

大宅

decemberain 發表於 18-11-6 18:57
Thx. 撞正排卵期個日大家要返工點算?有時個朝先test到突然多LH.
用好難兩個都請假。
...

除咗嗰一日,重有成個星期可以畀你哋做, 只不過其他日數可能冇咁容易中

複式洋房

國民生產總值:176

decemberain 發表於 18-11-6 15:09
婚后因工作繁忙加上家務而性慾減少,老公也性慾不高,一個月只dodo一 ...

我情況同你一模一樣,2星期先一次,有時會好快軟,有時倦就直頭軟左就算。而家計劃生B,我驗晒冇問題,想佢驗精,佢唔肯 至係肯同我去睇中醫

洋房

麵包少奶奶 發表於 18-11-6 22:35
我情況同你一模一樣,2星期先一次,有時會好快軟,有時倦就直頭軟左就算。而家計劃生B,我驗晒冇問題,想 ...

你備孕咗幾耐呀?
我c6連中醫都抗拒,有被我夾到去看睇但唔肯食藥。唔明點解唔肯面對。

複式洋房

decemberain 發表於 18-11-6 22:48
你備孕咗幾耐呀?
我c6連中醫都抗拒,有被我夾到去看睇但唔肯食藥。唔明點解唔肯面對。
...

我結左婚就返3年,備孕3年 我同佢講如果真係唔生既我就唔嘥錢睇中醫,之後佢先同我睇。我地book左月尾去睇,希望到時肯食藥

想要b其實真係要老公肯:付出 先會有機會有,但我老公係要就要,唔要就唔要,姿勢等等都都係固定,我都唔知點可以令佢勤力d開工

洋房

麵包少奶奶 發表於 18-11-6 22:53
我結左婚就返3年,備孕3年 我同佢講如果真係唔生既我就唔嘥錢睇中醫,之後佢先同我睇。我地boo ...

中醫可助改善男人軟化的問題嗎... 以為只有西醫先有用

複式洋房

decemberain 發表於 18-11-6 23:14

聽講中醫既藥可令男人性慾強返少少,試左先啦!唔得既佢應該會意識到自己問題走去驗(希望)

大宅

國民生產總值:1663

decemberain 發表於 18-11-6 23:14

中醫可以架。
我老公雖然dodo 冇問題,但要搞好耐先硬,同佢去睇中醫食咗兩劑藥,明顯覺得佢易硬咗
中醫話個人冇活力,啲丁丁都冇力游⋯但都要配合運動呢。我哋一星期會跑兩晚步。

洋房

火火炎炎 發表於 18-11-7 07:30
中醫可以架。
我老公雖然dodo 冇問題,但要搞好耐先硬,同佢去睇中醫食咗兩劑藥,明顯覺得佢易硬咗 ...

有冇成功生b 呀?

大宅

國民生產總值:1772

2018勳章

回覆樓主

關於呢個問題我已經放棄
C6 自己想do時ok 無問題
排卵搵佢do佢估到咩事就軟咗
只試左一年
我打算ivf 大家唔洗煩

大宅

國民生產總值:1663

decemberain 發表於 18-11-7 09:01
有冇成功生b 呀?

啱啱

洋房

火火炎炎 發表於 18-11-7 09:10
啱啱

恭喜! 真好!

洋房

bbooeeyybb 發表於 18-11-7 09:07
關於呢個問題我已經放棄
C6 自己想do時ok 無問題
排卵搵佢do佢估到咩事就軟咗

IVF 好貴:(

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.