意見反饋
義工

母乳餵哺 今日: 10|主題: 84837

人奶濃左

複式洋房

國民生產總值:405

請問我昨晚唔知係咪食錯嘢,突然半夜泵奶啲奶濃左好難泵出黎。有咩方法解決?(emoji)(emoji)(emoji)

王國熱話
7仔 Sanrio 拖鞋$33
各位JM 知唔知用邊一張信用卡買iPhone 最多...
好多jm鍾意嘅沖涼液大減價喇
這支飲品如何飲用呢?

別墅

國民生產總值:765

happyoungb 發表於 18-11-8 07:59
請問我昨晚唔知係咪食錯嘢,突然半夜泵奶啲奶濃左好難泵出黎。有咩方法解決?(emoji)(emoji)(emoji)
...

按下,用手擠下,清走乳有時有d白色塞住

大宅

國民生產總值:1070

食卵磷脂

大宅

國民生產總值:3624

happyoungb 發表於 18-11-8 07:59
...

係塞左定奶杰左?
如果塞左,按下個胸,沖涼時留意下乳頭有無白色粒粒塞住左
會唔會食左花膠雪耳之類?我果時唔識,生完食左好多花膠攪到d奶塞哂,另外冬天人奶會脂肪多d會杰身少少

複式洋房

國民生產總值:405

唔似塞,好明顯係杰左(emoji)奶量大跌(emoji)(emoji)

大宅

國民生產總值:4241

happyoungb 發表於 18-11-8 17:37
唔似塞,好明顯係杰左(emoji)奶量大跌(emoji)(emoji)

飲多啲水

大宅

國民生產總值:3624

happyoungb 發表於 18-11-8 17:37

飲多d水,因為喂奶都會比bb吸走你好多水份,按下個胸通下d奶,可以返健康院時請教母乳姑娘點按

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.