意見反饋
義工

網購天地 今日: 39|主題: 65045

跳至
[淘寶] 天貓超市又來直送香港免运費10KG  

複式洋房

國民生產總值:101

天貓超市又來直送香港免运費10KG,可以即拿券满99减10蚊即用,或199减35,299减60,双11当日用。

Cheuk2012    發表於 18-11-9 09:03

王國熱話
細仔確診焦慮症
理大控制近視鏡片
阿仔磨牙好勁
中學補習幾$

大宅

國民生產總值:3361

回覆樓主:

洋房

國民生產總值:37

別墅

國民生產總值:575

回覆樓主:

有冇限買幾錢先免運?搵唔到條款係邊

水晶宮

國民生產總值:54066

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

hohoyin731 發表於 18-11-8 22:34
有冇限買幾錢先免運?搵唔到條款係邊

無限買幾錢。

我仲發現超10KG都唔使比運費。
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙

別墅

國民生產總值:575

andyman 發表於 18-11-8 22:41
無限買幾錢。

咁正

水晶宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

hohoyin731 發表於 18-11-8 22:42
咁正
可能驚我地分幾單買
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙

子爵府

國民生產總值:10342

andyman 發表於 18-11-8 22:41
無限買幾錢。

請問是否現在已經開始,還是要等到11號?

水晶宮

平平常常 發表於 18-11-8 23:30
請問是否現在已經開始,還是要等到11號?

開始左啦.

珍珠宮

國民生產總值:43245

2018勳章

回覆 Yipmin 的帖子

謝謝分享

公爵府

國民生產總值:26873

2018復活節勳章 2018勳章 狗年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

送上門免郵係咪做到雙十一?依家淨係用到$110-$15 coupon

大宅

國民生產總值:3404

Yipmin 發表於 18-11-8 21:43
天貓超市又來直送香港免运費10KG,可以即拿券满99减10蚊即用,或199减35,299减60,双11当日用。 ...

加了購物車,但有一半唔送香港,如手抽紙。

大宅

國民生產總值:3404

Yipmin 發表於 18-11-8 21:43
天貓超市又來直送香港免运費10KG,可以即拿券满99减10蚊即用,或199减35,299减60,双11当日用。 ...

現在買,優惠是否和雙十一様?

複式洋房

回覆 jje 的帖子

免运费,已经开始,但券就199减30,299减60只限当日,可以拿100减15/99减10即用

大宅

國民生產總值:1404

天貓送貨真係快京東好多,仲送屋企,琴日買咗包米12.5KG,兩排椰子汁,仲有D小食,今日已經收到貨!

複式洋房

吾想雙11当日抢,可以同京東比较价格,京東都是免邮,不過上門收20

瑪瑙宮

國民生產總值:134140

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

男爵府

國民生產總值:5193

CC雪 發表於 18-11-9 15:50
天貓送貨真係快京東好多,仲送屋企,琴日買咗包米12.5KG,兩排椰子汁,仲有D小食,今日已經收到貨!:g ...

咩米?點解我一選擇米就話超過5KG不送香港?

伯爵府

國民生產總值:18157

2018勳章

Yipmin 發表於 18-11-9 15:42
回覆 jje 的帖子

免运费,已经开始,但券就199减30,299减60只限当日,可以拿100减15/99减10即用 ...

我加左落購物車, 圓圈是灰色按不到, 應該要等11.11先至可以拍。
見咁多位jm都話呢兩隻米好食, 所以想試下

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

國民生產總值:1404

05suey 發表於 18-11-9 22:17
咩米?點解我一選擇米就話超過5KG不送香港?

靚蝦王,我之前都試過買米唔送香港,呢幾日見好多人都話買米,去試下真係得哦,即刻買一包

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.