夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

自從老公轉左工後,呢一個月佢每日食完晚飯就換哂衫出街話返公司做一陣野,一係就直頭唔返黎話出街食飯,但問佢同邊個食,佢就好討厭講句話"得啦~~~"咁得返埋黎就走左,每晚都係成點先返,我當然已經訓左,試過有幾晚佢入房訓時我醒左,我攬佢一下同錫佢面仔一啖,佢大力推開我,我問佢仲乜,佢就拎埋手機入厠所好耐唔出黎,出返黎就上返床不停玩Whatspp, 我應該點樣改善關係?

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

佢啲行為似有外遇

大宅

mdt 發表於 18-11-24 07:05
自從老公轉左工後,呢一個月佢每日食完晚飯就換哂衫出街話返公司做一陣野,一係就直頭唔返黎話出街食飯,但 ...

已經好明顯

男爵府

自從老公轉左工後,呢一個月佢每日食完晚飯就換哂衫出街話返公司做一陣野,一係就直頭唔返黎話出街食飯,但 ...

佢咁似被人包既。。。

別墅

冬瓜籽 發表於 18-11-24 08:06
佢啲行為似有外遇

我坐低同佢傾應該點傾好

大宅

.

大宅

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

一睇就知出面有女人

複式洋房

我老公都係,叫我以後唔好攬佢錫佢,佢話老夫老妻唔需要,我就覺得如果兩制身體接觸都唔可以嘅話感情都會好。。我都唔知點解佢會咁,佢話唔駛成日攬成日錫,好反感我咁。你們覺得有問題嗎?

複式洋房

我老公都係,叫我以後唔好攬佢錫佢,佢話老夫老妻唔需要,我就覺得如果兩個人身體都唔可以接觸嘅話,感情都唔會好。。我都唔知點解佢會咁,佢話唔駛成日攬成日錫,好反感我咁。你們覺得有問題嗎?

別墅

PhoebeKw 發表於 18-11-24 08:36
其實都已經好明顯........

佢係用打交還手推開我既力度推開我

大宅

回覆 LilyLeung529 的帖子

如在其他人前或許是怕唔好意思,如獨自二人就有點怪。

複式洋房

Tyasnm 發表於 18-11-24 09:05
回覆 LilyLeung529 的帖子

如在其他人前或許是怕唔好意思,如獨自二人就有點怪。

就係2個人嘅時候,晚上係床度準備就寢,我錫佢一淡跟住再攬下佢,佢話冇需要喎,跟住我嬲到爆同佢講一聲,我話,我會好好學習唔再掂你。

子爵府

2019新春慶豚圓 畀面勳章

做到咁明顯。。問佢想點

別墅

好明顯啦,咁都仲要問?

大宅

2019勳章 好媽媽勳章

唔係需唔需要問題,係抗拒你想同你保持距離。一定中間有問題發生左

子爵府

妳一定好傍惶, 無助和傷心了, 咩事呢?點解老公會變成咁呢? 工作壓力, 未適應環境, 我估吾會一想就認為是有女人既, 咁星期六,日係點架

翡翠宮

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

直頭去到討厭你既地步喎

翡翠宮

2019新春慶豚圓

LilyLeung529 發表於 18-11-24 08:40
我老公都係,叫我以後唔好攬佢錫佢,佢話老夫老妻唔需要,我就覺得如果兩個人身體都唔可以接觸嘅話,感情 ...

梗係有問題啦
連你自己都 feel到佢反感

複式洋房

mini1204 發表於 18-11-24 21:21
梗係有問題啦
連你自己都 feel到佢反感

但係平時check佢電話又冇乜野喎,正常,同埋佢又冇夜歸

複式洋房

babyhi 發表於 18-11-24 21:06
唔係需唔需要問題,係抗拒你想同你保持距離。一定中間有問題發生左

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
del ... 2 3 4 5
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊