夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我而家大緊肚…32週到啦~我老公由我陀23-24週開始都冇再同我行房啦~
咁我至從有咗之後我都覺得自己係性果方面強咗(。 ́︿ ̀。)
我有同佢講過我可以用其他方法去幫佢解決~
但係佢到最後都係選擇自己去解決~
佢自己去解決之前又會成日去撩我去搞我…
究竟男人係咪一定要自己收收埋埋去解決都唔比老婆去幫佢解決呀??
男人係咪唔可以忍耐到咁耐都唔解決??
我真係諗唔通(´・ω・`)

男爵府

2019勳章 BB防敏心得分享勳章

唔好亂諗啦!你老公錫住你同BB唔想你咁操勞姐!我老公個時都怕整到BB好少行埋嫁!

大宅

我老公都係,佢由知道有左BB就自己攪掂,佢話怕弄到我和BB,佢話最重要是我和BB健康。

翡翠宮

2019新春慶豚圓

有 d 人鈡意女人代勞, 有 d 唔鈡意掛. 我諗佢驚你辛苦, 就黎都生, 坐完月又同佢 HAPPY 囉, 使乜担心咁多.

複式洋房

回覆 suetfunglui 的帖子

我仲以為係我既問題(。 ́︿ ̀。)

複式洋房

回覆 Tyasnm 的帖子

佢都有講過佢驚會整親呀B(´・ω・`)

複式洋房

回覆 Nancy20090615 的帖子

可能我冇乜自信掛(´・ω・`)我有時會覺得自己唔再好似以前咁吸引佢(。 ́︿ ̀。)

翡翠宮

2019新春慶豚圓

TungTung624 發表於 18-11-24 21:32
回覆 Nancy20090615 的帖子

可能我冇乜自信掛(´・ω・`)我有時會覺得自己唔再好似以前咁吸引佢(。 ́︿ ...

咁你要好好加強自信心了.

複式洋房

Nancy20090615 發表於 18-11-24 22:48
咁你要好好加強自信心了.
我會㗎啦…不過點加強??(´・ω・`)

男爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

大肚都可以行房ga,不過你先生可能怕整親你同bb就自己搞掂,其實佢好細心,你唔好諗多啦

複式洋房

pigpiglamlam 發表於 18-11-25 00:50
大肚都可以行房ga,不過你先生可能怕整親你同bb就自己搞掂,其實佢好細心,你唔好諗多啦
...
我知道啦...我都知係我自己諗多咗既>.<

大宅

2019新春慶豚圓

你既幫佢解決係行房, 定係用口或手呢?
如果行房的話, 老公擔心都正常呢. 試下同佢講用口或手幫佢, 佢可能會接受, 咁你又唔駛擔心佢無處發洩

伯爵府

TungTung624 發表於 18-11-24 17:36
我而家大緊肚…32週到啦~我老公由我陀23-24週開始都冇再同我行房啦~
咁我至從有咗之後我都覺得自己係性果方 ...

我老公怕整親bb,同佢講唔怕,佢都係唔信

複式洋房

venf 發表於 18-11-26 10:44
你既幫佢解決係行房, 定係用口或手呢?
如果行房的話, 老公擔心都正常呢. 試下同佢講用口或手幫佢, 佢可能會 ...
我幫佢解決係用口或者手幫佢解決呀~
不過佢都係選擇自己去解決~

複式洋房

hamsterma 發表於 18-11-26 13:20
我老公怕整親bb,同佢講唔怕,佢都係唔信
我都係呀...我有同佢講話冇事嫁~
佢都係唔信~
其實我知道每個媽媽都會有呢個問題出現~
但係好多媽媽都話老公錫你同呀B先自己解決!!
呢層我都知我老公錫我同呀B...所以先暫時自己解決~
唔知點解我個心就硬係唔係幾舒服咁>.<
而家我有D想分開訓...
唔知係我心理既問題定係D咩原因>.<
總知好辛苦~

大宅

2019新春慶豚圓

10个月事小,好多时女人生完之后唔想要才是引起婚姻关系决裂的重点,建议你先想好並跟老公沟通如何平衡:老公,孩子,家务,房事

大宅

TungTung624 發表於 18-11-24 17:36
咁我至從有咗之後我都覺得自己係性果方 ...

唔好唸咁多,有d男人係會怕整親bb嘅,你老公係錫住你地呀。

伯爵府

TungTung624 發表於 18-11-26 13:54
我都係呀...我有同佢講話冇事嫁~
佢都係唔信~
其實我知道每個媽媽都會有呢個問題出現~

唔需要甘樣嘅,佢都體諒你

伯爵府

bedwinfi 發表於 18-11-26 14:02
10个月事小,好多时女人生完之后唔想要才是引起婚姻关系决裂的重点,建议你先想好並跟老公沟通如何平衡:老 ...

真係嘅,生完有段時間真係唔想

複式洋房

bedwinfi 發表於 18-11-26 14:02
10个月事小,好多时女人生完之后唔想要才是引起婚姻关系决裂的重点,建议你先想好並跟老公沟通如何平衡:老 ...
女人生完就會唔想行房㗎??
有冇話咩原因會有咁既諗法??

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
del ... 2 3 4 5
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊