美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

del

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我唔知CASE既激光好唔好,但係我係星港做就掂.
話曬都醫生做.首次試做$500.我自己本身就有雀斑同胎斑,做左6次 - 正曬.
如有興趣可PM我.

大宅

星港arm arm至有四個女醫生俾人告,話佢d廣告有誤導

禁止訪問

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

雖然你話佢地比人話廣告有誤導成份,但係我之前係呢間做個又真係去到斑wo.同埋唔代表佢地d激光唔得ga.
請問呢單料係邊度有報道呀?
D醫生點誤導呀?唔知係邊度可以睇到?
謝謝

民房

pls. pm me the details, thanks!
原帖由 cindyleung0728 於 09-4-20 16:10 發表
雖然你話佢地比人話廣告有誤導成份,但係我之前係呢間做個又真係去到斑wo.同埋唔代表佢地d激光唔得ga.
謝謝 ...

大宅

CASE

原帖由 annie_luk 於 09-4-18 12:20 發表
請問有無媽咪知道係case激光去斑,work唔work? 同埋收費如何??

thx

我有一次試過佢O地激光FACIAL , 因為CONSULTANT 見我塊面好多PIMPLES 印, 做完真係好好多... O的影淡O左, 之後好快就退了, 你可以試下, 好似有得試做價, 佢好似大概$1200 一次, 如果你有興趣, 會員介紹會有優惠!

洋房

http://forum.baby-kingdom.com//viewthread.php?tid=2191367&extra=page%3D1

原帖由 cindyleung0728 於 09-4-20 16:10 發表
謝謝 ...

別墅

其實laser發展到而家都日趨成熟﹐對打斑有一定效果。我大概10年前做同最近做﹐D感覺/打法/效果都有D分別...我覺得只要有e生處理就更放心lor

我做GentleLase 同C6, 都係$3800五次﹐我D斑無曬﹐但keep做C6/磨皮/導入來保養...而家好耐無去美容遠lu

民房

你係喺邊度做呀?可唔可以pm啲資料俾我呀
thx!!

原帖由 chocco416 於 09-4-21 13:02 發表
其實laser發展到而家都日趨成熟﹐對打斑有一定效果。我大概10年前做同最近做﹐D感覺/打法/效果都有D分別...我覺得只要有e生處理就更放心lor

我做GentleLase 同C6, 都係$3800五次﹐我D斑無曬﹐但keep做C6/磨皮/導入來保養... ...

大宅

case激光去斑

Hi chocoo416,

Pls pm the details to me.

Many thanks

男爵府

我係case做激光去毛,都幾好,
原帖由 annie_luk 於 09-4-18 12:20 發表
請問有無媽咪知道係case激光去斑,work唔work? 同埋收費如何??

thx

禁止訪問

禁止訪問

大宅

我都想要d 資料, 麻煩pm 我. thxxx.

原帖由 chocco416 於 09-4-21 13:02 發表

我做GentleLase 同C6, 都係$3800五次﹐我D斑無曬﹐但keep做C6/磨皮/導入來保養... ...

別墅

原帖由 babesiu 於 09-4-22 12:45 發表
咁平? 試做價定正價? 做咗幾多次就無哂斑呀?

係PROMO o黎架, 限新客ONLY~ 不過我JOIN了MEMBER,所以可以買兩次$3800....仲即時送多一次GENTLELASE, 導入同磨皮...加上我有其他野做﹐夾埋抵好多。

每次醫生來幫我打斑既~
我基本上結左兩次焦就無左7-8成﹐然後3次做C6﹐整走埋D太陽斑﹐而家無曬斑﹐so far無再出....我而家差唔多1-2個month做C6一次來保養。

我之前個d係雀斑﹐聽e生講係易d處理...我有朋友去看﹐卻 find out 原來係黃竭斑, 就好似要做第二隻先得。所以我唔肯定你個case會係邊隻呀...

別墅

各位媽媽﹐已pm你地喇。

珊瑚宮

好媽媽勳章

pls pm me thx

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至