意見反饋
義工

影視娛樂 今日: 122|主題: 13974

跳至
有冇人睇〝先熱情地打掃吧”?

公爵府

國民生產總值:27337

2018復活節勳章 2018勳章 狗年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

今日放假一口氣睇咗四集,估唔到好好笑,睇到好開心裕貞妹子我一向中意,尹均相〝皮諾曹”時明明幾靚仔,之後就越嚟越肥,變咗尹土勻木目,但佢做喜劇個樣好放得開,真係幾好笑。宋在臨個角色未見有咩發揮,之後應該會多戲份啲。第四集最尾部份小插曲hehe好好笑,希望之後一路保持好笑就好啦。

王國熱話
zara幾時減價?
我都分享一下裝修單位
恒生信用卡客戶專享優惠,大班賀年糕品...
7仔,十字薑奶快閃價$11/2盒

珍珠宮

國民生產總值:33939

2018勳章

男一好像發水面包

公爵府

2018復活節勳章 2018勳章 狗年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

CACACAROL 發表於 18-12-6 14:51
男一好像發水面包
係囉,仲要塊面白到反光咁就更加顯肥,之前睇皮諾曹時明明覺得佢清秀又憂鬱,依家變咗發水面包,劇中仲要話佢係靚仔,真係好冇說服力

珍珠宮

國民生產總值:39036

2018勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

wyl 發表於 18-12-6 15:11
係囉,仲要塊面白到反光咁就更加顯肥,之前睇皮諾曹時明明覺得佢清秀又憂鬱,依家變咗發水面包,劇中仲要話 ...

已經瘦左d, 之前個套仲月巴

珍珠宮

國民生產總值:41286

2018勳章 BB防敏心得分享勳章

睇咗一下,我感覺都係男一好肥亞

侯爵府

國民生產總值:22311

2018勳章

有我都有開鋪,
幾搞笑!會追
雖然男一個樣走走地

水晶宮

國民生產總值:59116

回覆樓主:

睇左半集頂唔順尹均相個漲爆look,點解佢唔好好管理下身形

公爵府

bb2 發表於 18-12-7 07:51
睇左半集頂唔順尹均相個漲爆look,點解佢唔好好管理下身形
脹爆身型好易認

公爵府

andyan324 發表於 18-12-7 01:05
有我都有開鋪,
幾搞笑!會追
雖然男一個樣走走地

雖然男一走哂樣,不過我都係貪呢部輕輕鬆鬆又一集,有時睇太多燒腦劇,都想睇部唔洗用腦嘅放鬆吓

伯爵府

國民生產總值:15632

追緊,好好笑!
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

男爵府

國民生產總值:5540

wyl 發表於 18-12-7 08:55
雖然男一走哂樣,不過我都係貪呢部輕輕鬆鬆又一集,有時睇太多燒腦劇,都想睇部唔洗用腦嘅放鬆吓
...

反而我覺得宋在臨瘦咗好多,塊面兩邊凹晒

男爵府

國民生產總值:6922

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

男一太肥,男二太瘦,我鍾意男三,靚仔又model身型

侯爵府

國民生產總值:24585

回覆樓主:

完全接受唔倒金有貞配男一男二 明明靚女配靚仔(朴寶劍),依家變配大叔款,好大對比。所以冇睇。

侯爵府

國民生產總值:24404

好好笑

複式洋房

國民生產總值:247

wyl 發表於 18-12-5 17:55
今日放假一口氣睇咗四集,估唔到好好笑,睇到好開心裕貞妹子我一向中意,尹均相〝皮諾曹”時明明幾 ...

變左尹土勻木目笑死我

wyl    發表於 18-12-10 09:47

子爵府

國民生產總值:11752

2018勳章

回覆 olkan 的帖子

我fast forward咁睇

唉, 2年前既絕配, 變左今天裕貞配肥叔叔, 寶劍配人妻....

男朋友仲未有勇氣開, 明明好想睇寶劍....

大宅

國民生產總值:4550

2018勳章

雖然男主角漲咗, 但佢又演得幾搞笑~

公爵府

tung0409 發表於 18-12-10 13:12
回覆 olkan 的帖子

我fast forward咁睇
男朋友我完全冇意欲開,呢部都豈碼得啖笑

FB體驗帳戶

國民生產總值:13

回覆樓主:

朋友都有推介,係咪幾好笑呢?

FB體驗帳戶

國民生產總值:13

回覆樓主:

啱啱開始睇,香港式字幕親切感大啲

http://bit.ly/2rb0Fmj

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.