自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2019新春慶豚圓 畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

萬X 最新優惠係Touchbeaxxx美容產品,
其實係 hktvmaxx 唔使印花換都平過萬X。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

小花媽咪 發表於 18-12-12 14:58

別墅

回覆樓主:

萬0咁衰架

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

暫時未搵到完全一樣型號比較啊~

瑪瑙宮

睇佢個樣好大陸貨。

象牙宮

回覆樓主:

謝謝提醒

水晶宮

回覆樓主:

呢幾日Casablanca全缐減價,佢d珍珠絲床品相比係貴d,雖然花有d唔同,但針数一樣

男爵府

今早萬0見到,要加咁多錢換,非常唔吸引。

水晶宮

2019新春慶豚圓 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

伯爵府

2019勳章

回覆樓主:

幾年前孖人牌刀都係,日本城做特價平過用印花換

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章

我從未試過用印花換野。因數口唔精,唔知點計佢抵唔抵。而且儲印花係要經常買日日買至儲得快。我又唔係。不過,仍然多謝你提醒。

侯爵府

回覆樓主:

謝樓主提醒,原本打算換添

大宅

由始至終都覺得儲印花好搵笨,買一大堆無謂嘢去換街都可以買到嘅嘢,又唔環保又浪費

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

男爵府

2019勳章

回覆樓主:

仲要加幾百蚊換個唔出名牌子,不如去買pan記仲好

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

謝謝提醒

男爵府

bb2 發表於 18-12-12 15:35
呢幾日Casablanca全缐減價,佢d珍珠絲床品相比係貴d,雖然花有d唔同,但針数一樣
...

但萬寧呢隻係casa-v 防塵滿系列
係未都係門市平啲?

大宅

2019新春慶豚圓

謝謝提醒

水晶宮

吉茄 發表於 18-12-12 17:00
但萬寧呢隻係casa-v 防塵滿系列
係未都係門市平啲?

應該一樣,以我理解casa v系列其實就係採用5A,5個anti....防蟎,防菌,空氣淨化,防臭,防霉....有錯請指正

男爵府

bb2 發表於 18-12-12 17:18

應該一樣,以我理解casa v系列其實就係採用5A,5個anti....防 ...

係呀 知唔知門市做緊幾錢?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊