家庭理財

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

剛做了.......

最低 20萬,9個月利率 2.41% ,每20萬 現金回贈990 ,最多500萬,額滿即止~

即约 3.06厘,好似現時最高?

通達理財回贈高一些~

珍珠宮

畀面勳章

回覆樓主:

同在交通做,我的現金回贈是975,即年化後回贈部分是0.65% ,加埋 2.41%利息後,綜合回報有3.06!

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

banbanmm 發表於 18-12-12 19:58
同在交通做,我的現金回贈是975,即年化後回贈部分是0.65% ,加埋 2.41%利息後,綜合回報有3.06!
...

我是一樣~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

大宅

大力大力 發表於 18-12-12 16:05
剛做了.......

最低 20萬,9個月利率 2.41% ,每20萬 現金回贈990 ,最多500萬,額滿即止~
力 sir, 明明係回 975 喎, 點解你係都要講回 990 ? rate (我定嗰陣得 2.26% 咋) 已經輸咗, 如果連回贈都輸埋好傷 ...

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

StiltonCheese 發表於 18-12-12 23:23
力 sir, 明明係回 975 喎, 點解你係都要講回 990 ? rate (我定嗰陣得 2.26% 咋) 已經輸咗, 如果連回贈都輸 ...

職員說完聽左便算祗知九百幾,大约8,9千沒有計清楚~

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

大宅

大力大力 發表於 18-12-13 09:12
職員說完聽左便算祗知九百幾,大约8,9千沒有計清楚~

交銀同通達是否要求不同?

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

Agnes_wcm 發表於 18-12-13 09:54
交銀同通達是否要求不同?

看表裡回贈銀碼是不同~

買基金真係好傷

子爵府

剛做了.......

剛問,佢話額滿左

水晶宮

cwol888 發表於 18-12-13 11:58
剛問,佢話額滿左

你自己額滿定交通額滿呢?
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

水晶宮

剛做了.......

改一改啦!係$975呀
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

子爵府

bmuimami 發表於 18-12-13 12:12
你自己額滿定交通額滿呢?

交行

水晶宮

cwol888 發表於 18-12-13 12:17
交行

噢!
仲打算下星期搬多啲過去添
唔知每日計定點呢?

子爵府

bmuimami 發表於 18-12-13 12:28
噢!
仲打算下星期搬多啲過去添
唔知每日計定點呢?

佢話今日冇出,有一個2.51%,都唔知等唔等多2日好

侯爵府

cwol888 發表於 18-12-13 12:34

2.51係9個月rate? 又高左?

水晶宮

Aidenlo 發表於 18-12-13 12:42
2.51係9個月rate? 又高左?

但呢個冇额外20萬回贈$975啊!

水晶宮

cwol888 發表於 18-12-13 12:34

聽日再問問啦

珍珠宮

畀面勳章

cwol888 發表於 18-12-13 11:58
剛問,佢話額滿左

頭先rm call, 剛已重開,息率和昨天一樣。

侯爵府

banbanmm 發表於 18-12-13 13:02
頭先rm call, 剛已重開,息率和昨天一樣。

至月底嗎?

珍珠宮

畀面勳章

Aidenlo 發表於 18-12-13 13:07
至月底嗎?

一直都話到月底,但額滿就會停。正如今朝停咗 ,職員也不知重開的時間。

大家對其服務有點不滿,但我覺得服務幾好喎,起碼一重開就馬上通知我。

子爵府

回覆 banbanmm 的帖子

真的嗎?今日去左2次.....

首頁

尾頁

跳至