美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019勳章

我上年10 月左右做左一次, book 左今個月尾去做, 應該唔算太密瓜。
你地隔幾耐?效果如何?

我33 歲

仲想問搵醫生打幾錢 , 我朋友去左台北打, 話幾好,初初有諗過 , 但結果等唔切,所以月底hk 做就算

大宅

2019新春慶豚圓

hitlove 發表於 18-12-25 09:05
我上年10 月左右做左一次, book 左今個月尾去做, 應該唔算太密瓜。
你地隔幾耐?效果如何?

hifu真係好痛。忍不到。楼主你想密Dkeep住一年应該ok

複式洋房

一般都係一年左右打一以,不過真係幾鬼痛。

大宅

2019勳章

pairwin 發表於 18-12-25 10:02
hifu真係好痛。忍不到。楼主你想密Dkeep住一年应該ok

係好痛,但有用,睇到有效果好開心架

禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結

大宅

2019勳章

AnnieKitten 發表於 18-12-25 10:50
一般都係一年左右打一以,不過真係幾鬼痛。

咁我都差唔多
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

hitlove 發表於 18-12-25 10:51
係好痛,但有用,睇到有效果好開心架

你邊間打?我打左幾個月冇乜變化

大宅

2019勳章

yingying貝 發表於 18-12-25 17:01
你邊間打?我打左幾個月冇乜變化

邊間打唔開名 , 純問野, 你想知pm 我

你要打美國ulthera 先得, 唔係韓國d hifu 機丫, 你係揀美國嗎?

男爵府

2019勳章

你地隔幾耐?效果如何?

至少要隔一年再打會比較好
打太密會令筋膜層受損後修復唔切

安全起見係打 Ulthera 最穩陣

複式洋房

搵醫生打美國機比較好,醫生會因你情況決定架

大宅

hitlove 發表於 18-12-25 18:42

邊間打唔開名 , 純問野, 你想知pm 我

我咪係ulthera 啦,美國機係呢部架啫

大宅

sandymama101 發表於 18-12-25 21:39

美國機ulthera 能量高,一定係醫生打,問題係打唔打足發數,開幾度度數,醫生手勢都缺一不可

大宅

2019勳章

temilyt 發表於 18-12-25 20:50

痛到入心, 一年痛一次就夠晒

大宅

2019勳章

sandymama101 發表於 18-12-25 21:39

我係打美國機, 我見d fd 打幾次韓國hifu, 即係分次痛
我寧願美國機

大宅

2019勳章

yingying貝 發表於 18-12-25 21:48
我咪係ulthera 啦,美國機係呢部架啫

係丫,美國機得一部
咁你有無問醫生點解你無咩效果丫?

大宅

2019勳章

yingying貝 發表於 18-12-25 21:50
美國機ulthera 能量高,一定係醫生打,問題係打唔打足發數,開幾度度數,醫生手勢都缺一不可
...

而家醫生打都唔算貴, 出名醫生另計

大宅

hitlove 發表於 18-12-26 22:52
係丫,美國機得一部
咁你有無問醫生點解你無咩效果丫?

佢地比左前後相我睇,喺相睇係塊面細左,但我自己影相對比就冇乜分別,唔知點解

大宅

temilyt 發表於 18-12-25 20:50

我隔三個月就打一次hifu, 一見the the 地就知夠期去打,都打左7-8次。其實係咪真係要停一停?但睇相 塊面真係瘦咗同冇咁包包, 虎紋同斷層都冇咁明顯

男爵府

wailanf 發表於 18-12-27 21:22
我隔三個月就打一次hifu, 一見the the 地就知夠期去打,都打左7-8次。其實係咪真係要停一停?但睇相 塊面 ...

如果你打嘅係韓國機就應該冇問題,因為能量唔係好大

大宅

你地隔幾耐?效果如何?

你打幾錢一次呀?

大宅

2019勳章

yingying貝 發表於 18-12-27 00:19
佢地比左前後相我睇,喺相睇係塊面細左,但我自己影相對比就冇乜分別,唔知點解
...

咁怪, 正常自己影都睇到, 咁你有無摸到塊面緊緻左?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊