自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

2019勳章

9月尾開始冇來月經,三個月啦,唔係因為懷孕,都冇食避孕藥同打避孕針。屋企人分析係壓力大攪到內分泌失調,大家有冇試過月經失調啊?點處理好啊?好擔心吖!請大家畀啲意見。

大宅

2019新春慶豚圓

搵個婦科醫生睇吓

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

寧靜的心 發表於 18-12-25 13:35
9月尾開始冇來月經,三個月啦,唔係因為懷孕,都冇食避孕藥同打避孕針。屋企人分析係壓力大攪到內分泌失調 ...

睇婦科...同樣情況我係要每晚食藥

大宅

2019新春慶豚圓

有無睇醫生?

翡翠宮

睇中醫調理下

珍珠宮

回覆樓主:

睇醫生

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

9月尾開始冇來月經,三個月啦,唔係因為懷孕,都冇食避孕藥同打避孕針。屋企人分析係壓力大攪到內分泌失調 ...

我之前同你一樣,照過副野冇事就睇左中醫調理,暫時呢兩個月cycle 都準

伯爵府

中醫調理

男爵府

回覆樓主:

我之前試過半年冇m黎,去睇中醫好返

男爵府

回覆樓主:

我試過,要睇中醫調理,要快d調理好,唔好唔理,身體會好差,唔建議食避孕藥呢類黎調經。
或者你試下食姑嫂丸睇下點。

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章

回覆樓主:

做運動睇中醫

複式洋房

2019勳章

pomanlife 發表於 18-12-25 13:52
我之前同你一樣,照過副野冇事就睇左中醫調理,暫時呢兩個月cycle 都準

咁你睇中醫睇咗幾耐先開始有m到?

複式洋房

2019勳章

肥肥寶 發表於 18-12-25 19:36
我之前試過半年冇m黎,去睇中醫好返

咁你睇咗幾耐先有m到?

珊瑚宮

回覆樓主:

睇醫生

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

寧靜的心 發表於 18-12-27 02:28
咁你睇中醫睇咗幾耐先開始有m到?

睇左個幾月,最近cycle 好準

男爵府

寧靜的心 發表於 18-12-27 02:29
咁你睇咗幾耐先有m到?

睇左一次,食左半個月藥就有

子爵府

照下有無咩事先
我第一次食中藥調理、第二次用油拔法

公爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

早兩個月試過,睇中醫之後就黎番

但長遠醫師都話係情緒壓力影響, 要自己調節下心情

另外你有冇節食減肥?身體本身弱都可能會受影響

珍珠宮

梗係睇醫生啦!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊