單親天地

跳至

首頁

尾頁

民房

2019勳章

請問有無啲團體有舉辦單親家庭活動可以參加下呢?

複式洋房

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆 wai0709 的帖子

其實我都想問!或者我地單親爸爸媽媽 會唔會有group?

大宅

石硤尾有個組織係單親協會,向萬o對面,唔記得個名,你可以去睇下,成立左有十年以上

洋房

回覆 cherry1990 的帖子

我都想知

複式洋房

回覆 maymayphs 的帖子

香港單親協會
電郵:[email protected]
網址:http://www.hkspa.org.hk

總辦事處
慧妍雅集活動及資源中心

地址:九龍石硤尾大坑東邨東滿樓地下1-7號
電話:[url=tel:(852) 2338 1303](852) 2338 1303[/url]
傳真:[url=tel:(852) 2337 5764](852) 2337 5764[/url]
辦公時間:

• 星期一至五 (09:00 - 18:30)
  • 星期六 (09:00 - 13:00;14:00 - 18:30)
  • 星期日及公眾假期休息

剛剛搜尋到呢d資料!網頁到有d活動可參加!

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

wai0709 發表於 18-12-28 19:15
請問有無啲團體有舉辦單親家庭活動可以參加下呢?

啱啱手上有本書有介紹

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
月光很美麗☺

大宅

crystal媽咪 發表於 18-12-29 16:48
啱啱手上有本書有介紹

謝謝資訊,不過好遠,如果有屯門的請告知

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

09daisydaisy 發表於 19-1-3 23:56
謝謝資訊,不過好遠,如果有屯門的請告知

ok
月光很美麗☺

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊