0-6個月

跳至

首頁

尾頁

別墅

有冇媽媽你地個b都會含住你地嘅乳頭左fing 右fing 或者拉扯⋯
我埋身餵,佢就會咁⋯但佢又唔係唔食⋯
想半埋身半泵,驚唔埋身會冇奶同埋跟唔到佢嘅需要(啲人話bb口水可以刺激乳腺同埋製造呀b當下要嘅營養)
但埋身真係好痛⋯

大宅

bunny_sze 發表於 18-12-29 21:03
有冇媽媽你地個b都會含住你地嘅乳頭左fing 右fing 或者拉扯⋯
想半 ...

我女有時一食得激動都會咁,我會比小小力按住佢後頸,1手扶住個胸餵(我用橫卧式)

禁止訪問

複式洋房

想半 ...

我女都係呀,如果以後出左牙都係咁就麻煩了,個乳頭會好痛

別墅

aimee0225 發表於 19-1-8 16:51
我女都係呀,如果以後出左牙都係咁就麻煩了,個乳頭會好痛

我諗住佢去到加固或者出牙仔就唔再埋身
而家都係一日一至兩次埋身
因為唔想出街果陣拎咁多野,所以照埋一埋身,比佢知除左奶樽,仲有親餵嘅選擇

加固之後會泵出嚟
出街就比奶粉算嚕⋯

禁止訪問

珍珠宮

雖然埋身係辛苦D,不過加油亞媽咪

別墅

想半 ...

Add oil.. I have similar case as you ... 唯有佢扯時、我自己就吓位,那就無扯得禁西利

複式洋房

想半 ...

佢嫌出奶慢唔耐煩,我仔成日都係咁

複式洋房

想半 ...

陪月話bb咁既反應係吸唔到奶,佢扯乳頭係幫你通下乳腺。如果佢咁樣,你可以伸手指去佢嘴角等佢鬆口,換邊再飲或者按下自己個胸先~ 加油!

公爵府

想半 ...

啱開始真係痛到喊,其實好多時都想放棄,不過忍下忍下,就過咗

別墅

w_lilian 發表於 19-1-9 02:08
Add oil.. I have similar case as you ... 唯有佢扯時、我自己就吓位,那就無扯得禁西利
...

都唔知點就⋯
我唯有㩒住自己個胸⋯

別墅

bonbon18 發表於 19-1-9 02:10
佢嫌出奶慢唔耐煩,我仔成日都係咁

但見到佢咀角有奶喎⋯
泵果陣我都算多奶柱⋯

別墅

pmmum 發表於 19-1-9 06:41
陪月話bb咁既反應係吸唔到奶,佢扯乳頭係幫你通下乳腺。如果佢咁樣,你可以伸手指去佢嘴角等佢鬆口,換邊 ...

有時候佢鬆口,見到自己啲奶都會流落嚟⋯
豆丁太心急想飲大啖啲⋯?

別墅

hoganbaby 發表於 19-1-9 10:45
啱開始真係痛到喊,其實好多時都想放棄,不過忍下忍下,就過咗

我而家半泵咋⋯
太痛
同埋返左工都冇得埋咁多身

複式洋房

我仔有時食食下都會咁 我會話下佢叫佢唔好挽快啲飲再推前翻貼翻實自己 佢就照繼續飲

別墅

唄唄 發表於 19-1-13 06:24
我仔有時食食下都會咁 我會話下佢叫佢唔好挽快啲飲再推前翻貼翻實自己 佢就照繼續飲
...

佢個樣唔似玩
似抆
但頭先明明佢一拉扯我乳頭,甩咀之後,有奶柱噴出嚟,都唔明佢抆乜⋯
轉左橫抱就冇咩事咁⋯

首頁

尾頁

跳至