夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

姑9明天大日子,今晚住酒店。

老公今晚幫手送野去酒店,送完話我知坐巴士番黎。一個幾鐘頭後,老公話姑9唔記得帶卸妝水,要再送去酒店,飛的咁話。

事前已經提左好多次check清楚呀、帶齊野呀......唔好走多轉呀!

最慘係我老公無鎖匙,我無得瞓要等佢番 我好眼瞓呀

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

shannon_fky4186 發表於 18-12-29 23:24

老公今晚幫手送野去酒店,送完話我知坐巴士番黎。一個幾鐘頭後,老公話姑9唔 ...

叫老公錫返你
月光很美麗☺

珍珠宮

回覆樓主:

算啦~大日子,緊張上尼,真係好易漏東漏西~

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

做個靚太 發表於 18-12-30 01:11
算啦~大日子,緊張上尼,真係好易漏東漏西~
agree

男爵府

shannon_fky4186 發表於 18-12-29 23:24

老公今晚幫手送野去酒店,送完話我知坐巴士番黎。一個幾鐘頭後,老公話姑9唔 ...

送走姑9,弓起弓起! 唔緊要啦!

大宅

2019勳章

N年前在酒店擺完酒後上房休息連D 屋企人都離開晒酒店房得番我同c6兩個人, 已經累都想死,都要落個新娘桩㗎......点知才發現冇卸粧水, 問酒店都冇......唯有唔知用什麼皂液之類求其洗吓, 瞓醒第二朝再算, 實在太累太累顧唔到咁多!

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

Other than 用咗好多時間,你老公係一個唔話得而且對屋企人好好嘅人。

男爵府

回覆樓主:

你老公好好。
比著我細佬未必肯咁做。
去日本果陣見到啲7仔有賣埋落妝既野架, 真係好方便。香港就無啦...

男爵府

Solarflare 發表於 18-12-30 19:04
你老公好好。
比著我細佬未必肯咁做。
去日本果陣見到啲7仔有賣埋落妝既野架, 真係好方便。香港就無啦...

咁我老公對屋企人的確係

男爵府

rita1208 發表於 18-12-30 16:43
N年前在酒店擺完酒後上房休息連D 屋企人都離開晒酒店房得番我同c6兩個人, 已經累都想死,都要落個新娘桩㗎. ...

我尋晚都係因為唔記得帶洗面落妝既野,用酒店既沖涼液洗左就算

男爵府

PTMCYS 發表於 18-12-30 14:37
送走姑9,弓起弓起! 唔緊要啦!

我99直情高興到瞓唔著,我姑9已經三十中,脾氣大又長期無工作,一直無拖拍,今年拍拖仲趕到年尾結婚!你明唔明我99內心既激動呀

珊瑚宮

shannon_fky4186 發表於 18-12-30 19:11
我99直情高興到瞓唔著,我姑9已經三十中,脾氣大又長期無工作,一直無拖拍,今年拍拖仲趕到年尾結婚!你明 ...

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊