自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

之前訂左間酒店 , 仲有 1 個星期左右就係 , 佢未 要求我落訂又未同我 confirm , 宜家落番訂係咪穩陣 d ?

版主

2019新春慶豚圓 2019勳章 夏天玩到顛 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

hebesiu 發表於 18-12-30 23:52
之前訂左間酒店 , 仲有 1 個星期左右就係 , 佢未 要求我落訂又未同我 confirm , 宜家落番訂係咪穩陣 d ?

...

睇返預訂條款,有d係即日幾點前唔checkin就取消
如果預遲到,就要先俾信用卡資料
否則應該唔駛擔心(爆房想你guarantee佢自然會聯絡你)

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

你book 果畤有冇俾 credit card 資料呢? 可能係credit card hold 咗數呢?!

男爵府

2019新春慶豚圓

實住間酒店就比錢穩陣。

男爵府

ChloeMa 發表於 18-12-31 02:17
你book 果畤有冇俾 credit card 資料呢? 可能係credit card hold 咗數呢?!

冇俾到信用咭資料

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章

hebesiu 發表於 18-12-31 23:16
冇俾到信用咭資料

你經邊度訂?

男爵府

sunnygirl 發表於 18-12-31 23:24
你經邊度訂?

bookings

首頁