自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

想聽吓大家有咩睇法,買首置1房400幾萬好,定係買大西北400幾萬兩房舊樓好?如400幾萬,3成期應沒問題。

象牙宮

回覆樓主:

用62折後嗰價計返市價實呎兩萬 唔算抵

子爵府

Poyau 發表於 19-1-2 11:16

咁就係,到時想賣左 ,轉大單位就有排煩了,補左差價就覺得果個地點唔抵

wcpcelia    發表於 19-1-3 11:23
Poyau    發表於 19-1-3 09:57

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Poyau 發表於 19-1-2 11:16

土瓜灣?

*唔好響POST叫我PM你, 問嘢請直接留言或主動PM,唔好做伸手黨,Google係你的好朋友

象牙宮

good_pig 發表於 19-1-2 14:19
土瓜灣?

土瓜灣馬頭圍道冧樓嗰度

象牙宮

waic 發表於 19-1-2 14:11
咁就係,到時想賣左 ,轉大單位就有排煩了,補左差價就覺得果個地點唔抵
...

售價可比官塘市中心凱滙

珍珠宮

嗰度附近環境一般咋我覺得
話就話市區囉
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Poyau 發表於 19-1-2 14:54
土瓜灣馬頭圍道冧樓嗰度

ic

Poyau    發表於 19-1-3 09:57
*唔好響POST叫我PM你, 問嘢請直接留言或主動PM,唔好做伸手黨,Google係你的好朋友

子爵府

回覆樓主:

多謝各意見,身邊朋友都好似對呢個盤唔睇好,我仔都話情願再儲多啲錢買私樓好過,反正呢幾年都唔會結婚住,所以唔急住

象牙宮

waic 發表於 19-1-2 15:59
多謝各意見,身邊朋友都好似對呢個盤唔睇好,我仔都話情願再儲多啲錢買私樓好過,反正呢幾年都唔會結婚住, ...

不用客氣 唔急可以等吓先

珍珠宮

畀面勳章

果到好多南亞裔人士 環境一般 附近得間惠康
後面係車房 工廠商業區

子爵府

natachiu 發表於 19-1-3 10:00
果到好多南亞裔人士 環境一般 附近得間惠康
後面係車房 工廠商業區

係呀,我都好熟個邊,細個住個頭,所知麻麻

首頁